REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mihai BOBE face o PROPUNERE ingenioasă privind CURTEA ŞCOLII

Mihai BOBE face o PROPUNERE ingenioasă privind CURTEA ŞCOLII

Replica API 22 august 2020 | 14:57 4607

Coordonatorul Pro România Constanța, Mircea Dobre, candidat la funcţia de primar al orașului Constanța și secretarul general adjunct, Răzvan Filipescu, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța au susținut vineri, 21 august, o conferință de presă în incinta hotelului Del Mar, din stațiunea Mamaia.

La conferință a participat și Mihai Bobe, al treilea pe lista de candidați la Consiliul Local, propunerea pentru funcția de viceprimar din partea Pro România. În cadrul întrunirii, Bobe şi-a asumat public faptul că va duce o luptă de negociere şi dialog cu celelalte forţe politice.

Curţile şcolilor vor deveni centre civice

Fost sportiv, Mihai Bobe a declarat în cadrul conferinţei că, în calitate de consilier local şi de viitor viceprimar al municipiului, va lupta pentru a creşte standardele şcolilor. Potrivit acestuia, pandemia de coronavirus a venit ca o lecţie pentru toată lumea întrucât în şcoli “nu vor mai putea fi 35 de copii în clasă. Va trebui să-i despărţim. Cum facem asta daca nu am dezvoltat nimic în ceea ce priveşte infrastructura în învăţămţânt?”, a declarat Bobe.

Planul său principal este să transforme curţile şcolilor din judeţ în centre civice, unde copii de până în 15-16 ani să poată lăsa de-o parte telefoanele şi tabletele inteligente ori ieşirile în cafenele şi, în schimb, să vină în spaţiile de socializare unde ar fi mai în siguranţă. “De ce să stea în cafenele cu telefonul în mână, când am putea să le asigurăm spaţii de socializare unde copiii noştri să fie în siguranţă? Acesta este primul proiect pe care mi-l asum în calitate de consilier local al Pro România Constanţa”, a precizat candidatul la funcţia de viceprimar.

“După 20 de ani de PSD, noi nu avem nimic”

Nemulţumit de actuala guvernare locală, candidatul Pro România în Consiliul Local a declarat despre stadionul care ar urma să fie construit la Constanţa că este prea mic. Indignat, acesta a mai declarat că autoritatea locală l-a gonit pe Hagi pe câmp la Ovidiu. “După 20 de ani de PSD, noi nu avem nimic, nu avem o bază sportivă. L-am gonit pe Hagi pe câmp la Ovidiu.

Ar fi extraordinar ca CNI să finanţeze lucrările la stadion, dar 15 mii de locuri sunt puţine în condiţiile în care avem echipă campioană care este nevoită să joace pe stadionul din Ovidiu”, a mai declarat Mihai Bobe, în cadrul conferinţei organizate de Pro România. De asemenea, candidatul la funcţia de viceprimar al Constanţei susţine că va merge până în pânzele albe pentru realizarea proiectelor.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614