REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mihai Budeanu de la 3 SUD EST este în afara oricărui pericol

Mihai Budeanu de la 3 SUD EST este în afara oricărui pericol

Replica API 1 decembrie 2020 | 00:14 2950

Starea de sănătate a lui Mihai Budeanu de la 3 SUD EST, infectat cu noul coronavirus, este mai bună de la o zi la altă după o săptămână foarte grea petrecută la terapie intensivă.

Mihai Budeanu

„Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la alta după o săptămâna foarte grea, cu mult stres și emoții la terapie intensivă. Pericolul a trecut iar acum urmează o perioadă de recuperare.

A venit timpul să mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai.

Am avut alături nu doar doctori ci și îngeri păzitori:

Dr. Ion Alexie, prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în spitalul din Vegas.

Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și extrem de rapidă colaborare și comunicare între medicii din România și Dr. Alexie.

Mulțumiri calde prietenului nostru, medic primar ATI Ciprian Bărbulescu care a fost la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai și personalului medical al Spitalului Municipal Mangalia.

Mulțumiri de asemenea medicilor și cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Medgidia, în special Dr. Ionuț Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții lui Mihai.

Aveți grijă de voi și de ceilalți din jurul vostru purtând masca și păstrând distanța.“, a transmis colegul său, Laurențiu Duță, pe pagina de Facebook.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eram aproape sa mai scapam de un ''artist'' ratat!
1
3
Slava Domnului ! Multaa sanatate si recuperare grabnica !
6
1
sanatate multa domnului dar se observam ca guvernul lui joh anus risipeste bani pe masti neconforme sau vaccinuri platite in avans in loc sa cumpere tratamente macar pentru aia care au platit asigurari 30 de ani si nu au beneficiat de nici un leu daca nu pentru toti. Sau poate ca aduc dar numai pentru gasca lor!!!
4
6
DE LA TREI SUGI EST
1
9
shit news, nothing important
2
4
astia din presa v-ati fi bucurat daca murea, va dadea un os de ros.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102