REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mihai Covaliu (COSR): Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Mihai Covaliu (COSR): Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Replica API 24 octombrie 2019 | 00:00 419

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat, miercuri, că jucătoarea de tenis Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, decizia finală urmând să aparţină Comitetului Executiv al COSR.

"S-a vorbit şi sigur că Simona Halep este unul dintre sportivii emblematici ai României. Există o procedură care va fi urmată şi de această dată, la fel ca la precedentele ediţii ale Jocurilor Olimpice. Simona Halep va fi propusă ca portdrapel al României la Tokyo, iar Comitetul Executiv al COSR urmează să valideze această propunere", a spus Covaliu, prezent la vernisajul expoziţiei de fotografie a canotorului Sergiu Bejan.

Canotajul ar putea fi disciplina cu cei mai mulţi sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokyo dacă va reuşi să califice şi echipajele feminine şi masculine de 8+1, susţine Covaliu. "Emoţii sunt doar legate de perioada care mai e până la concurs, pentru că strategia federaţiei de a aborda Campionatele Mondiale a dat rezultate. Ei nu s-au concentrat atunci pe calificarea la Tokyo a bărcilor de 8+1. Iar eu cred că aceste bărci au valoarea de a se califica la următoarea competiţie. Până acum canotajul are 7 bărci calificate, plus cele 2 de la 8+1, asta înseamnă că va fi sportul cu cei mai mulţi sportivi prezenţi la Tokyo şi implicit cu cele mai multe şanse de a câştiga medalii", a afirmat el.

În acelaşi timp, preşedintele COSR a menţionat că scrima românească va face cinste României la Tokyo, chiar dacă nu va avea sportivi calificaţi la toate cele trei arme. "E un lucru puţin mai greu de realizat să mergem cu toate armele de la scrimă la Jocurile Olimpice. Asta din cauza faptului că la floretă şi spadă masculin nu suntem la nivelul celorlalte arme. Însă eu spun că vom avea reprezentanţi la Tokyo care vor face cinste Federaţiei Române de Scrimă. Ne bazăm în continuare pe oamenii cu experienţă care au datoria de a-i trage după ei pe cei tineri şi dornici de performanţă", a precizat Mihai Covaliu.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar are vreo medalie olimpica tipa asta pe care o fute unul care a divortat de doua ori...!?! ce rusine pe pe parinti si pe bunica-sa aia care manca cacat despre maritisul proastei...! daca si fata lu' becali ar fi gasit unul divortat de si mai mare cu 11 ani...?!?
1
0
Simonica, te iubim, cur ca al tau nu mai gasim!
0
0
Ce treaba are halepa, cu Jocurile Olimpice ?? Vrea sa-si repare imaginea, ea care se da mereu bolnava, cand si-o ia la Greu..... Boli inchipuite... Este o prefacuta, tinuta de mana de mosu tiriac, pentru reabilitare de imagine si neputinta.
3
1
Ai mare dreptate. Aici e o magarie de imagine. makidoanca vrea sa si indrepte imaginea, Nu ca ar da doi bani pe drapel. Tyri o ajuta probabil tot Tyri a trage sforile sa duca halep drapelul. Tyri e makidonul Ion Tyri
4
1
Cred ca cel mai indreptatit sa fie portdrapel este Marian Dragulescu. Are o cariera impresionanta cu foarte multe medalii olimpice. Halep in 2020 s-ar putea sa fie pe locul 2020 in lume! Cu despre medalii olimpice...., stiti atitudinea ei fata de partviparea la Rio.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920