REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Fifor a cerut o listă urgentă, până vineri, de la toate școlile din România

Mihai Fifor a cerut o listă urgentă, până vineri, de la toate școlile din România

Replica API 20 august 2019 | 00:00 235

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a cerut, luni, prefecţilor o situaţie cu toate unităţile de învăţământ care nu deţin avize de la Direcţiile de sănătate publică şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, conform Agerpres, citat de stiripesurse.ro.

"Până vineri, doresc o situaţie cu fiecare UAT în parte, cu fiecare subunitate de învăţământ care nu are aviz DSP, cu cauza pentru care nu are acest aviz, cu măsuri care se pot lua, pentru a putea să avizăm din punct de vedere al sănătăţii publice aceste unităţi de învăţământ. Acolo unde nu avem apă potabilă, vreau să ştiu, pe lângă situaţia pe care am cerut-o cu toaletele, îmi trimiteţi situaţia cu fiecare unitate de învăţământ care nu are apă potabilă în momentul de faţă şi, totodată, până miercuri, un plan de măsuri să vedem cum putem să asigurăm apă potabilă pentru unităţile de învăţământ unde nu există", a declarat Fifor, la o videoconferinţă organizată la sediul MAI.

Prefecţii din mai multe judeţe au semnalat că sute de şcoli nu au avize DSP din cauza lipsei apei potabile şi a toaletelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD mimeaza grija fata de invatamant.
1
0
Situatii se cer mereu, ar fi trebuit sa stie ce scoli nu au conditii, ce face el acum se numeste prosteala pt fraieri sau gioco de mano
3
0
ba prostule tu ai habar cu postul ala care il ocupi?
0
0
Titlu radical copiat de pe alte surse. Si va intreb eu CE FACE CU LISTA? Nu vedeti ca suntem ridicoli? Noi suntem in epoca de piatra si cu astfel de oameni nu vom mai avea sansa sa ne redresam. Fifor ar trebui sa fir un om ferm nu un yessman.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218