REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mihai Fifor le mulțumește protestatarilor din Piața Victoriei: Am asistat la un act democratic sănătos

Mihai Fifor le mulțumește protestatarilor din Piața Victoriei: Am asistat la un act democratic sănătos

Replica API 12 august 2019 | 02:06 419

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a transmis sâmbătă seară, după ce s-a terminat protestul din Piața Victoriei, că le mulțumește cetatenilor care au protestat „într-un mod atât de civilizat și de pașnic”, notează stiripesurse.ro.

„Mulțumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetatenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat și de pașnic.

Ați sancționat atât tentativele de instigare la violență, cât și pe cele de politizare a evenimentului, așa încât am asistat, cu toții, la un act democratic sănătos și fără incidente.

Mulțumesc totodată tuturor autorităților implicate pentru mobilizare, pentru atitudinea responsabilă și profesionalismul de care au dat dovadă.

Spuneam zilele trecute că sunt mulți oameni în MAI care își iubesc și respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut cu prisosinţă”, a scris Fifor pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adica dupa capul ala patrat pe care il ai anul trecut protestatari au fost vinovati pentru bataia pe care au incasato.Nu ma tantalaule,adevarul e ca PSDei au dat ordin jandarmilior sa nu se mai repete si anul asta ce s-a facut anul trecut si jandrmi au executat ordinul anul trecut au primit un ordin anul asta altul ei au executat de fiecare data ce li s-a ordonat de catre conducerea superioara de partid si de stat pentru ca PSDisti au zis nu doar odata ca"ei sunt tara".
6
0
Noi suntem acei romani fericiti care nu am fost afectati ireversibil de ciuma rosie pesedista, iar voi, slugoii umili si pupin-curisti ai vacii supreme ar trebui sa ne multumiti ca luptam ca sa traiti si voi, idiotilor, intr-o lume mai buna, guvernata de legi juste, nu de Mafia de Teleorman! In Fii-for a tremurat kktul in el de frica ca manifestantii sa nu porneasca Revolutia Anti-Pesedista! Numai ca noi, democratii suntem inteligenti, nu pesedici, si stim ca o sa va maturam ca pe gunoaie, printr-un simplu VOT! Fraierilor!
6
0
Pentru ce multumeste asta? Ca s-a blocat circulatia ? Cit a costat statul ca niste ametiti sa stea ore intregi sa se priveasca in ochi cu politia.Asia,care spun ca iubesc nemarginit Romania, de ce nu organizeaza un santier,sa construiasca ceva,cum au facut altii cind erau tineri? probabil ca cei care ii plateste nu au asemenea idei. Forta de munca irosita.
0
4
Ar fi organizat rezistentii o dezorganizare dar au fost insuficienti. Lumea a inceput sa si dea seama de faptul ca e manipulata in interesul altor organizatii si nu s au mai dus la protest. Au ramas cei o mie care sunt pe salariu si care si a adus fiecare cate circa zece prieteni. Stateau dezamagiti. Au realizat si ei ca sunt penibili atunci cand motivul pentru protest este ales prost. Desteapta re romane!
8
13
Romanii au inteles ca protestele nu ajuta la nimic. De acum ies la vot.
16
5
Fifore multumeste femeilor de serviciu care maturau dupa loazele tefeliste care au facut mizerie pe strada. Loazele cu diplome furate nu au bun simt in turma si la adapostul gramezii isi arunca gunoiul pe caldaram. Huo dobitoacelor care ati furat locul altora in scoli.
9
6
Eugen esti un fraier psd ramane ciuma neagra
7
6
hahaha... pai daca psd s a aliniat cerintelor mUE nu mai exista muie psd...a devenit sluga strainilor ca psd diinaintea lui dragnea
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102