REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai Fifor, noul ministru al Apărării. Renunță la portofoliul de la Ministerul Economiei

Mihai Fifor, noul ministru al Apărării. Renunță la portofoliul de la Ministerul Economiei

Replica API 13 septembrie 2017 | 00:27 451

Un nume-surpriză propus pentru Apărare! Este vorba de Mihai Fifor, care a ocupat până astăzi fotoliul de la Ministerul Economiei. În locul său, noul ministru al economiei este propus Gheorghe Șimon.

Numirile vin în urma demisiei lui Adrian Țuțuianu, după ce a anunțat că nu mai sunt bani pentru a plăti salariile din MApN.

Mihai Fifor, senator PSD de Arad, fost senator de Dolj, este licențiat în filosofie și cu un doctorat în antropologie socială, a fost președintele Comisiei din Senat pentru Transporturi și Energie și a mai fost în cărți pentru portofoliul Transporturilor în iunie 2015, dupa demisia lui Ioan Rus. În prezent în Senat Fifor nu mai e în Comisia de Transporturi, ci în Comisia pentru Politca Externă și cea pentru Regulament. Fifor a mai fost secretar de stat în Ministerul de Interne în 2009 și în 2012, în guvernul Ponta.

Președintele României, Klaus Iohannis, a acceptat numirile făcute, iar tot ieri cei doi au depus jurământul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnule, cum accepti sa fii mutat ca o marioneta de pe o functie pe alta la cheremul unui puscarias, d-ta ai coloana vertebrala, ai copii, te intereseaza parerea lor cand vor deveni adulti si vor fi aratati cu degetul ca fii celui ce a contribuit la distrugerea Romaniei, de ce ati acceptat ceea ce fac acum ungurii in tara noastra? Chiar credeti ca veti reusi, va inselatii-- milioane vom iesi in tara, veti disparea precum potarnicile
1
0
nu pot intelege cum pot trece de la economie la aparare, interne etc. De aia nu merge numic in tara asta.
0
0
criza mare de resurse umane se vede clar.
0
0
guvernul tudose si uleiul argus,ce e bun e bun la toate,partea proasta e ca ministerei nu-s produsul rezultat la prima presa ci mai degraba ultima chestie din fundul procesarii
0
0
Dar, in momentul in care nu ai o alta posibilitate decat sa misti dintr-o parte intr-o alta parte, inseamna ca incepi sa nu mai ai nimic.
1
0
Ce dracu propun numai neaveniti care nu stiu unde s-a pierdut linia catarii!!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367