REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai LUPU, președinte! Ce partide întră în Consiliul Judeţean Constanţa VIDEO

Mihai LUPU, președinte! Ce partide întră în Consiliul Judeţean Constanţa VIDEO

Replica API 29 septembrie 2020 | 00:13 5190

Reprezentanta BEJ Constanţa, judecătoarea Gabriela Ghervasie, a făcut declaraţii în legătură cu partidele care vor avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean Constanţa. Iată procentele partidelor pentru CJ: PNL- 36,11%; alianţa ALDE-ADER-PNŢCD-PSD 23%; USR - 12,94%. PMP şi PRO România au depăşit pragul de 5%, iar PER ar putea să obţină pragul.

Precizăm că Mihai Lupu a câștgat Consiliul Județean Constanța cu37,42%.

"În cursul zilei de 28 am primit toate voturile şi procentele verbale de la toate circumscripţiile de pe raza judeţului. Am centralizat parţial documentele, nu avem o statistică finală, doar una parţială cu privire la alegerile administraţiei locale. Pentru CJC avem un procent de 36,11% pentru PNL şi pentru preşedintele CJC avem 37,42% pentru PNL. Aceştia au fost urmaţi de alianţa ALDE-ADER-PNŢCD-PSD cu 25,25% pentru preşedintele CJC şi 23% pentru CJ, USR a obţinut 13,52% pentru preşedintele CJ şi 12,94% pentru CJ. PMP şi PRO România au depăşit pragul de 5%. Şi s-ar putea ca şi PER să obţină pragul de accedere în CJ. Urmează să vedem dacă la finalul centralizării tuturor voturilor vom avea alt procent. Este normal ca voturile să fie parţiale, cele finale vor fi atunci când vom analiza toate constestaţiile. Acestea vor fi soluţionate azi." a declarat Gabriela Ghervase.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu uitati ca nu santetibatuti in cuie fiti in primulrand oameni ca azi esti di maine poate nu
1
0
Devalizezi si Constanta ca si Oil ?
1
0
Ai grije Lupule, la CJC se distrug documente. PSD.istii pun la cale strategii sa nu fie dati afara. Cica sunt functionari publici. In afara de vreo zece fosile de pe vremea FSN ului restu vreo 250 sunt marlani semianalfabeti de la PSD.
2
0
Lupu-si schimba parul dar naravul, ba! Ce o sa schimbe? Averea lui, atat!
3
1
mai nea mihaie spunei mata lui kitac ca e omul lui comanescu ca el neaga o baga pe invers dupa ce a vazut scorul si vezi ca Soceanu de la Techirghiol are plingere penal deci e penal atentie prefectura
0
0
SPIT Constanta este centru ecumenic unde sunt angajate toate coanele preotese pe functii mari si nu fac nimic se roaga pentru bunastarea sefelor lor,de asemenea toate basinile cipaneze sunt angajate aici si nu stiu sa numere nici pina la zece dar cunosc foarte bine toate marcile de posete ,pantofi si haine de firma.Face ti ordine domnule primar in SPIT caci sunt oameni care muncesc de cad din picioare si unii care vin in vizita aici ca la muzeu.Directoarele si sefele de compartimente sunt oamenii fostei care nu raspund decit la comenzile PSD.
4
1
RAJA Constanta, este un fel de unitate militara, unde sunt angajati toti pensionarii din armata cu pensii de zeci de milioane, si salarii nesimtite. Dupa care urmeaza sotiile lor, rude, prieteni.etc.Trebuie sa spargeti gasca daca tot ati castigat alegerile
10
2
steliane vezi ca te-au fraudat capusele ca la bucuresti sectorul unu ! cere renumararea voturilor !!!
3
0
Vrem revolutie la RAJA. Ajunge cu cumetriile si amantlacurile. Vrem angajari prin concurs. Sa scapam de caracatite.
8
2
acum ca ati castigat tb sa va ocupati serios de shpagi,pile,smenuri,delegatii in strainatate,case,terenuri,secretare...sacrificati-va pt oras,pt cei ce v-au votat
7
1
la suprafata !!! Porcul stroe la parnaie !!!
14
1
Bravo si echipei de campanie a domnlui M. Lupu!
11
8
Felicitari! Eveniment istoric la Constanta! Bravo!
12
6
Felicitari Mihai sper sa schimbi fata judetului si a orasului Constanta,bine ca n-ai scapat ciumatul rosu si umflat
16
7
Ce teapan sta de zici ca are pulla infipta in cur!
13
9
un nenorocit de individ ca om nu se poate numi, ar fi bine Orban sa il schimbe cat de curand posiil
21
5
Ati pus Lupul paznic la oi,Nicosor porcusor a fost mic copil.o sa aflati multe, sa vedeti!
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367