REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Lupu, președintele CJ, trecere în revistă a proiectelor dar și a problemelor cu care se confruntă

Mihai Lupu, președintele CJ, trecere în revistă a proiectelor dar și a problemelor cu care se confruntă

Replica API 3 august 2022 | 00:00 1958

În cursul zilei de miercuri, 3 August a.c., în sala Remus Opreanu din cadrul Consiliului Județean Constanta a avut loc o conferință de presă. Prezenți au fost președintele Mihai Lupu, dar și vicepreședinții Petre Enciu și Stelian Gima. Vor fi dezbătute mai multe subiecte printre care execuția bugetară pe primele 6 luni ale anului, proiectele Consiliului Județean Constanta, dar și multe altele.

Am să încep cu o serie de mari probleme pe care am reușit să le închidem. În 2019 Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor din judetul Constanta trebuia sa fie închis, am reușit acest lucru. Acest proiect de 60 de milioane de euro dacă nu l-am fi închis am fi pierdut banii. Un alt proiect foarte greu a fost închiderea proiectului Capidava. De asemenea, foarte important, a fost proiectul privind delegarea serviciului de transport județean. Am închis procedura de licitație urmând să primim informarea cu delegarea acestui serviciu județean. Pot să asigur pe toată lumea că nu va exista niciun sat care să nu beneficieze de transport județean. Un alt obiectiv pentru județul nostru a fost scoaterea din insolvență a regiei de drumuri, a fost un parcurs pe care nu am vrut să-l fac public, noi am făcut o analiză exactă și care a fost cauza de s-a ajuns aproape de falimentul regiei de drumuri. Vreau să mai spun că în privința spitalului am reușit sa finalizăm un proiect. Un lucru care mă bucură este că am primit de la Ministerul Sănătății, studiu de prefezabilitate, fezabilitate și proiectul. Firma care a realizat aceste documente este dispusă să vină să ne ajute la actualizarea tuturor documentelor. Sursa de finanțare va fi un împrumut, suntem pe lista de credit guvernamental.” a declarat președintele CJ, Mihai Lupu.

Se lucrează intens la drumuri

Cât privește drumurile, ați văzut că se lucrează intens la acestea, vorbim de drumul până la Mihai Viteazu, sunt în lucru și drumurile de la Cernavodă și Ion Corvin. Infrastructura de apă și canalizare: am participat la toate semnările de aceste contracte, este un lucru important ca în fiecare sat și comuna să existe rețea de apă și canalizare. Sunt în derulare și o serie de proiecte de împădurire. Vom începe cu fostele gropi de gunoi de la Medgidia și Harsova.” a mai declarat acesta.

A.V. V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spitalul e o minciuna !!! Aceiasi de 20 de ani, asa ca lasati vrajeala asta pt fraeri
0
0
Dobrogea este arhiplina de vestigii istorice, transformati regiunea in muzeu, creati trasee turistice, imbunati istoria cu horeca si vor veni turistii si banii lor. Dar e greu sa faci asta cu incompetentii angajati pe baza de recomandare de la partid si cu curvele, pardon...amantele. Plus ca vestigiile nu dau de mancat si de baut pe de'a moaca si nici spaga la partid. Cat despre locatia unui nou spital, faceti-l frate in curtea lui mazare! Nu va este rusine golanilor! E loc pt 3 spitale pe locatia Municipalului. Sau v-ati cumparat terenuri in km5, la veterani? Leprelor!
2
0
ce mweeeee au lujat hastagistii!!!!! bwahahahaahahah
1
0
asta e un jaf, minte de ingheata apele, la gunoi ,pnlist de doi lei
0
0
degeaba tati...la histria care este obiectivul nr.1 al judetului bate vantul...nu drumuri bune,nu conservare...ne mai miram ca romanii pleaca sa vada Efesul,etc
1
0
Bine ca sa blocat ajf
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218