REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: Oile nu ascultă! Ele doar înjură și se enervează

Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: Oile nu ascultă! Ele doar înjură și se enervează

Replica API 28 octombrie 2020 | 00:00 1810

Artistul Mihai Mărgineanu sare în apărarea colegului de breaslă, Dan Bittman, după ce acesta a fost criticat pentru declarațiile împotriva restricțiilor privitoare la Covid-19. Mărgineanu susține că Dan Bittman este unul dintre oamenii inteligenți ai acestei țări, iar dacă a avut ceva de spus, nu era nevoie să se trezească oile și să-l ”înjure în fața televizorului.

Mihai Mărgineanu, foto: Facebook

”Oameni puțini, restul populație, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor 90.

Adică, că să înțeleagă și conformiștii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi . Și că să înțeleagă și conformiștii mai țări de cap ai anului 2020 , adică sunt foarte mulți proști și prea puțini deștepți în această lume normală.

Totdeauna, deștepții au trăit altfel decât turmă, au fost liberi și s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect.

Dan Bitman este un om liber, deștept și vreți nu vreți, unul dintre marii artiști în viață ai poporului asta din care fac parte multe oi senile. Este un om deștept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker și ne-rocker, prezentator de succes, om politic și om de afaceri, tată a trei băieți mari și frumoși și visul erotic al tuturor iubitelor noastre.

Atunci când un om că Dan Bitman are ceva de spus , orice deștept din România sau de aiurea, ar trebui să asculte că poate învață ceva.

În general, oile nu ascultă. Ele doar înjură și se enervează în față televizorului!”, scrie Mihai Mărgineanu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie oilor de aici
0
3
Un nimeni a sarit in apararea altui nimeni din aceeasi bransa! De ce nu va vedeti voi doi de muzica voastra rasuflata?
7
4
Un actor mediocru si un cantaret lamentabil. Am fost la un spectacol, multe afise, asteptam o ora. Ce sa vezi, vine oligofrenul cu formatia, lalaie 30 minute, dupa care ne spune ca trebuie sa plece la Tuzla sa sara cu parasuta, ne lasa cu formatia. O panarama de artist.
10
1
Asa cum bine ati punctat cand dl Dan Bitman are ceva de spus , trebuie ascultat, dar numai cand are ceva de spus in domeniul muzical. Cand isi da cu parerea despre medicina trebuie sa ....asculte. Asa cum trebuie sa facem toti, inclusiv aparatorii de serviciu. Pace.
11
2
..parca purtai niste ocheleri lipiti cu scoci...javra ce esti...
6
4
au infestat cu lalaitul lor scandat,muzica adevarata vor sa se dea stiintific intr un domeniu in care se studiaza, se cerceteaza de oameni formati in zeci de ani , de cei ce salveaza vieti nu de cei ce castiga vremelnic de pe urma lor!
5
2
si asta si bitman nu inteleg ca a avea talent la muzica nu inseamna sa fii obligatoriu si inteligent, vezi manelistii de exemplu macar aia isi vad de treaba lor. Cu talentul te nasti, inteligenta ti-o faci. Asa ca ciocu mic si vedeti-va de scripca voastra!!!
7
4
Taci mai, MAMELUCULE ! Cum iti permiti tu, sa prostesti si sa numesti "oi" un procent destul de mare al populatiei ??!! Pentru cine, pentru CE ?! Cine te crezi tu, mai NEICA NIMENI ce esti ?! Sunteti niste taietori de frunze la caini, niste LATRAI, niste greieri, cantaciosi, fara griji si responsabilitati, neinplicati in bunul mers al societatii, dand impresia ca totul vi se cuvine. De ce, pana CAND ?! Ce valoare aveti ?? Amatlacuri, luxuri, fara griji si dari catre stat, figuri si arogante cu presa si televiziunile dupa voi,..... daa..... SA CE ?? Vreti si spor RUSINE sa va fie, hahalerelor!
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614