REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai Petre acuză un BLAT între PNL și PSD la Constanța

Mihai Petre acuză un BLAT între PNL și PSD la Constanța

Replica API 25 aprilie 2015 | 00:10 306

Președintele asociației M10 Constanța, Mihai Petre, după îndelungi tatonări, a publicat ideea unui „blat”, posibil între PNL și PSD, atât pentru Primăria Constanța, cât și pentru Consiliul Județean.

Zvonurile potrivit cărora Ramona Mănescu ar putea fi reactivată la Constanța, tocmai pentru Primărie, sunt reluate în acuzațiile lui Mihai Petre, cel care și-a anunțat primul candidatura pentru instituția în cauză, dintre toți posibilii candidați.

„La alegerile locale din anul 2016, PSD și PNL ar urma să își împartă, frățește (sau uselește), județul Constanța. Adică, la mica înțelegere, PSD își va adjudeca președinția Consiliului Județean iar PNL va primi, la schimb, Primăria municipiului Constanța”, susține Petre.

Viziunea liderului M10 este simplă și clară: Robert Boroianu este candidatul de fațadă, temporar, întrucât traiectoria Ramonei Mănescu este ca și stabilită, potrivit „Grupului de la Monaco”, „formațiune” a unor oameni de afaceri influenți, din București, care și-ar dori să-și extindă „tentaculele” și pe malul mării, după dispariția „eternului” Radu Mazăre.

„PNL va merge pe mâna Ramonei Mănescu (n-aș vrea să supere pe mine Robert Boroianu, Ovidiu Cupșa sau Iustin Roman, nu am nimic cu ei, dar se pare că au ieșit din joc de când a intrat RM pe fir) iar PSD va veni cu un candidat foarte slab (pe care și pesediștilor le va veni greu să-l voteze) și va mima implicarea în campania electorală (au mai făcut-o de câteva ori). Deci, PSD va face pârtie pentru PNL. Cine ar putea fi acest candidat al PSD? Evident, nu Decebal Făgădău. Dacă ați fost atenți, cineva a ieșit la încălzire dar, din ce știu, nu este nimic bătut în cuie. De ce? Pentru că scenariul ăsta se pritocește pe lângă Mazăre și Constantinescu iar cuvântul lor încă mai atârnă greu în partid. Dacă cei doi își vor lua mâna de pe candidatul PSD, atunci individul va avea o problemă. În toată ecuația asta nu sunt luați în calcul ceilalți candidați ai dreptei. Următorul an va demonstra că s-ar putea să nu fie nevoie doar de un candidat slab al PSD, ci și de cât mai puțini candidați de dreapta, în afară de cel al PNL. Așadar, până în iunie 2016, rămâne de văzut ce candidat al dreptei mai rămâne în picioare”, a mai spus Petre.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367