REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mihai Petre face spectacol în prima ediție „Românii au talent!”

Mihai Petre face spectacol în prima ediție „Românii au talent!”

Replica API 8 februarie 2019 | 00:00 313

Mihai Petre

În prima ediție din sezonul #9suprem Românii au talent, difuzată pe 8 februarie, jurații vor fi uimiți de reprezentația remarcabilă a unei concurente care l-a făcut pe Andi Moisescu să aclame numărul și pe Andra și Florin Călinescu să se ridice în picioare.

Mihai Petre va face spectacol în cadrul primei ediții Românii au talent. Coregraful va lua o lecție de dans chiar de la un concurent. Printre hohote de râs, Florin Călinescu îl provoacă pe Mihai să se alăture concurentului pe scenă și să danseze împreună pe coregrafia acestuia. Bineînțeles, de pe scenă nu puteau lipsi Smiley și Pavel Bartoș, care cu această ocazie unică au învățat noi mișcări de dans.

O concurentă îi va șoca pe jurați și îi va face să aplaude fără pauză. „Faptul că vii în fața mea cu o astfel de atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire” i-a spus Florin Călinescu unei concurente care a lăsat publicul fără cuvinte. „Este admirabill mesajul pe care îl transmiți. Te admir și te iubesc pentru asta!”, i-a transmis Andra, emoționată, la sfârșitul numărului.

„Ești incredibilă, neașteptată, ești unică. M-ai omorât!”, va spune Andi. La sfârșitul prestației, Andra merge în culise pentru a face o fotografie cu concurenta, fiind profund impresionată de calitățile ei.

„Da, chiar dacă fac parte din categorii similare uneori, întotdeauna amprenta personală face diferenţa. Spre exemplu, am mai auzit oameni care cântă bine, dar diferenţele sunt foarte mari în funcţie de persoană, personalitate, prezenţă, energia fiecărui om, şi asta e frumos”, ne spunea el.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614