REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mihai Petre îi transmite primarului Constanţei că nu-l iartă...

Mihai Petre îi transmite primarului Constanţei că nu-l iartă...

Replica API 29 ianuarie 2012 | 00:00 199

Comunicat de presă, semnat de consilierul judeţean PDL Mihai Petre:

"Mazăre, nu te iertăm. Nu vei mai fi primar!

Astfel, am parafrazat afirmaţia de o aroganţă maximă, "îmi cer iertare că a nins", folosită de primarul municipiului Constanţa pentru a explica lipsa totală de interes faţă de urbea pe care, din nefericire, o conduce.

Personal, îmi place iarna.

Dar nu iarna din Constanţa.

De câte ori a nins iar oraşul nostru s-a confruntat cu vremea nefavorabilă, primarul nostru a preferat să plece în alte zone, mult mai confortabile decât Primăria.

În ultimele zile a fost o adevărată aventură să ieşi din casă. Cine a reuşit performanţa de a trece de străduţele adiacente s-a lovit de un alt obstacol, la fel de periculos ca şi escaldarea unui munte: troianul de pe trotuar.

Nici mersul cu maşina nu a fost mai sigur.

În primele zile de iarnă, circulaţia pe străzile principale a fost aproape imposibilă. Dacă astăzi se circulă mai bine acest lucru se datorează în principal faptului că nu mai ninge şi a ieşit soarele, precum şi maşinilor care au circulat deja pe arterele principale şi au deschis drumurile.

Având în vedere că oraşul nostru arată, iarăşi, ca o urbe părăsită, îi transmit pe această cale primarului Mazăre să coboare de pe culmile îngheţate ale aroganţei sale şi să se comporte ca un edil responsabil.

Dacă este totuşi prea mult, atunci îi solicit să-şi ia placa sau ski-urile şi să încerce unul dintre bulevardele principale sau orice străduţă adiacentă. Poate numai în acest fel va observa în ce situaţie este oraşul pe care, accidental, îl conduce.

În faţa vremii capricioase nu ne rămâne decât să ne rugăm la bunul Dumnezeu să ne ocolească de ninsori şi să topească zăpada mai repede".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614