REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Petre nu candidează la Parlament

Mihai Petre nu candidează la Parlament

Replica API 16 octombrie 2012 | 00:00 155

Fostul pedelist Mihai Petre nu va candida la parlamentare, în ciuda speculaţiilor că ar fi fost în negocieri cu PP-DD în acest sens.

Iată comunicatul lui Mihai Petre:

"Având în vedere că în ultima perioadă de timp în spaţiul public s-a vehiculat posibilitatea revenirii mele în viaţa politică în calitate de candidat la alegerile parlamentare din iarna acestui an din partea PPDD, din respect pentru reprezentanţii mass-media dar şi pentru toţi cei care s-au arătat interesaţi de această potenţială candidatură, le aduc tuturor la cunoştinţă decizia mea de a nu candida la aceste alegeri parlamentare din partea PPDD.

Le mulţumesc pe această cale domnilor Gică Slabu şi Marian Vasiliev atât pentru aprecierea persoanei mele, cât şi pentru oferta clară şi corectă pe care mi-au înaintat-o dar pe care am declinat-o în cursul zilei de ieri.

Mi-am dorit să candidez la aceste alegeri parlamentare din partea dreptei unificate însă din motive ce nu ţin de dorinţa mea şi nici de intenţia declarată de a intra în competiţie cu cei mai puternici candidaţi ai USL, acest lucru nu este posibil. Consider cât se poate de normal ca după aproximativ 10 de ani de activitate politică asiduă derulată în interiorul Partidului Democrat şi Partidului Democrat Liberal să fi candidat în primul rând din partea acestui partid. Dacă acest lucru nu a fost posibil din motive independente de voinţa mea, atunci am considerat că la fel de normal ar fi fost să candidez din partea dreptei unificate, lucru care, de asemenea, independent de voinţa mea, nu a fost posibil. Munca depusă şi sufletul pus în cele zece campanii electorale, elemente dublate cu structura mea politică şi ideologică de dreapta, mă determină să declin oferta PPDD.

Chiar dacă, în ultima perioadă de timp, relaţia dintre subsemnatul şi o parte a actualei conduceri a organizaţiei judeţene a PDL Constanţa nu a fost una dintre cele mai bune, aş fi putut depăşi problemele dintre mine şi o parte a foştilor mei colegi întrucât obiectivul dreptei unificate, de a bloca drumul USL către o victorie zdrobitoare în judeţul Constanţa, este mult mai important decât relaţiile personale dintre oamenii politici sau anumite orgolii.

Până la revenirea în viaţa politică, voi utiliza întreaga mea experienţă în calitate de comentator echidistant şi consultant politic şi mă voi dedica susţinerii tuturor proiectelor civice ce vizează soluţionarea problemelor judeţului Constanţa dar mai ales amendarea publică a administraţiei locale şi a clasei politice în ansamblul său.".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218