REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mihai Petre nu-l crede pe Radu Mazăre când spune că își va da demisia. Ce îi reproșează în privința Constanței

Mihai Petre nu-l crede pe Radu Mazăre când spune că își va da demisia. Ce îi reproșează în privința Constanței

Replica API 20 martie 2015 | 00:00 188

Liderul formațiunii locale a asociației europarlamentarului Monica Macovei, Mihai Petre, susține că a mai auzit povestea cu demisia din funcția de primar a lui Radu Mazăre.

Totuși, Petre salută anunțul lui Radu Mazăre de a renunța/demisiona la/din funcția de primar al municipiului Constanța și precizează că „va fi mai bine pentru un oraș coborât de la vârf, la periferia României, de către edil și camarila sa”.

„După 15 ani de administrație Mazăre-PSD, trăim într-un oraș cenușiu, unde bugetul local este cheltuit după interesul personal și electoral al primarului și al oamenilor săi, unde oamenii de afaceri sunt sufocați de taxe/impozite aberante, unde stațiunea Mamaia a devenit un cartier-kitsch de blocuri cu o limbă de plajă, unde mersul pe trotuar este un slalom printre gropi, mașini sau cârciumi, unde Cazinoul, simbolul național, a devenit o ruină, unde spațiile verzi s-au transformat în betoane, unde parcurile au devenit mall-uri sau blocuri, unde locuitorii sunt obligați să aleagă între pâine/medicamente și plata gigacaloriei, unde oamenii simpli sunt umiliți la cozi pentru o sacoșă cu mâncare, unde subcultura a luat locul culturii, iar lista poate continua”, a mai spus Petre, care a amintit istoricul promisiunilor de demisie a lui Mazăre.

„A mai promis de două ori că va demisiona din funcție, dar a uitat: o dată, în anul 2009, când ne-a transmis “Votezi Geoană, votezi Mazăre” și ne-a întrebat ”Cine pleacă? Eu sau Băsescu?”, iar noi i-am spus “Tu pleci”, și n-a plecat; a doua oară, în urmă cu doar câteva luni, când ne-a promis că “dacă nu iese Ponta[…]eu nu mai stau” și a stat”, a mai spus Petre.

M.F.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102