REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mihai Răzvan Ungureanu le-a cerut celor din Forţa Civică să fie prezenţi pe Facebook

Mihai Răzvan Ungureanu le-a cerut celor din Forţa Civică să fie prezenţi pe Facebook

Replica API 1 octombrie 2012 | 00:00 190

Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, le-a cerut, duminică, liderilor filialelor din teritoriu să fie "pescuitori" de oameni, pentru a mări de trei ori numărul membrilor, iar fiecare membru să "nu rămână" fără pagină pe Facebook, transmite corespondentul NewsIn.

Mihai Răzvan Ungureanu s-a întâlnit, duminică, la Arad, cu liderii filialelor FC din vestul ţării, aceasta fiind prima întâlnire regională. La întâlnirea organizată la Teatrul Clasic "Ioan Slavici" au fost prezenţi aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi din judeţele Arad, Bihor, Hunedoara, Timiş şi Caraş Severin, alături de aceştia fiind şi membri şi lideri ai PDL Arad.

În discursul său, Mihai Răzvan Ungureanu le-a cerut şefilor de filiale locale să depună eforturi pentru a mări numărul de membri, dar acest lucru să fie făcut în funcţie de "calitate", nu de "cantitate".

"Toţi şefii de organizaţii au termen ca până la 15 octombrie să sporească de trei ori numărul de membri de acum. Dar, nu orice fel de resursă umană. Nu judecăm după cantitate, ci după calitate. Fiecare membru de partid în parte, începeţi să vorbiţi, fiţi apostolii acestui fel de a face politică. Fiţi pescuitori de oameni, dar aveţi grijă ce alegeţi. Este nevoie ca Forţa Civică să crească, mai ales pe seama celor care nu se duc la vot", a spus Mihai Răzvan Ungureanu.

Totodată, Ungureanu le-a cerut membrilor de partid să folosească reţelele de socializare pentru a transmite mesajul Forţei Civice. "Celor din organizaţia de tineret le spun să nu existe membru care să nu aibă pagină de Facebook. Dar nici membri ai organizaţiei de seniori şi, în general, niciun membru al nostru nu ar trebui să fie lipsit de un asemenea instrument de comunicare. i eu am învăţat pe Facebook în ultimele două luni, deci poate oricine. Pentru noi, reţelele de socializare, prezenţa în internet în general, este o componentă esenţială a campaniei pe care partidul şi-o face în acest moment. De altfel, ICCD a crescut de la o adresă de e-mail. Este felul în care facem noi politică astăzi. Adresându-ne şi către acel electorat care este alfabetizat din punctul de vedere al comunicării electronice", a mai spus Ungureanu.

Liderul Forţei Civice a explicat de ce nu a folosit Facebook decât de două luni. "Nu l-am folosit pentru că există şi constrângeri de anumită natură. Nu uitaţi că eu am avut şi alte însărcinări înainte de a deveni prim-ministru. Sunt şi constrângeri de o natură aparte, care te obligă să fii reticent faţă de reţelele de socializare", a mai menţionat fostul premier.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614