REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Șora a găsit partea BUNĂ a COVID-19 - Ar putea să refacă armonia în societate

Mihai Șora a găsit partea BUNĂ a COVID-19 - Ar putea să refacă armonia în societate

Replica API 19 ianuarie 2021 | 00:00 1023

Mihai Șora susține că a fost emoționat de faptul că numeroși copii încearcă să-și înscrie părinții și bunicii pe platforma de vaccinare. Este dovadă că virusul ar putea să refacă armonia din societate, susține Șora într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

Filozoful Mihai Șora cosideră că marele câștig al războiului cu virusul SARS CoV-2 este că oamenii redescoperă solidaritatea și armonia din societate.

„Din tot ce citesc despre platforma buclucașă, ceea ce m-a emoționat nespus este că mulți copii își înscriu părinții și bunicii. Și mă gândesc că, în toată răutatea lui, virusul acesta ne va ajuta, poate, să refacem țesutul social, legăturile dintre oameni, solidaritatea și armonia dintre generații. Nu e puțin lucru, mai ales într-o țară ca a noastră, răvășită de atâtea vrăjmășii”, scrie în mesajul filozofului Mihai Șora.

Mesajul lui Șora este însoțit de o fotografie cu tabloul lui Wassily Kandinsky, din 1940. Acesta se numește „Albastrul Cerului“, iar filozoful român susține că nu știe „culoare mai încântătoare decât albastrul acesta în care palpită toate celelalte culori”, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand revenim la putere va confiscam averile,footem femeile!Aveti emotii,sunteti ingrijorati?
0
0
noi ,au fost si vor fi intodeauna , uitarea ,trecerea timpului a schimbat si va schimba mentalitati , principii, vieti! Consegventa, cinstea si virtutea sunt retrograde,abandonate uneori cand e vorba de personalitate , functii si avantaje!
1
0
Asta este viata ma Emile,toti astia care la inceput au fost anticomunisti dar dupa niste ani de puscarie i-au reeducat oameni lui Ana Pauker din anticomunisti devenind turnatori la securitate,caci comunisti nu aveau scrupule daca te aveau cu ceva la mana,adica ori iti turnai toti camarazi sau mori dute dracu de dusman al poporului;dupa 1990 le-au daruit securisti carora astia le dadeau raportul o lege pentru pensie de fosti detinuti politici.Pentru ca Romania o fi ea o tara saraca dar pentru fosti securisti si colabori lor are bani.
1
0
Sora este un reprezentant de marca a perioadei de glorie a tortionarilor comunisti. Slavit ca si cum varsta face din ticalos un sfant,bosorogul fost cacat pupincurist al tortionarilor,este preluat in aprecieri pozitive de actualii propagandisti ai sistemului securist stapan pa Romania umilita si saracita.
6
0
fww de ticalos.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218