REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

Mihai Stoica despre 3 preparatori fizici cu nume la FCSB: „Avea voce de pisică, pungi în picioare și 3 fesuri pe cap! Făcea Tamaș mișto de el”

Replica API 4 septembrie 2019 | 00:00 460

Mihai Stoica, 54 de ani, plecat de la FCSB la începutul lunii august, a vorbit despre una dintre cele mai pregnante probleme de la fosta sa echipă, cea a preparatorului fizic.

Fostul oficial fecesebist a trecut în revistă câteva episoade reprezentative pe care le-a trăit la FCSB în anii anteriori, momentele avându-i protagoniști pe Thomas Neubert, Matteo Spatafora sau Marian Lupu, toți ocupând la un moment dat postul de preparator fizic.

„Nu știu dacă Neubert putea să-i antreze pe Gnohere, Alibec sau Budescu. Pe ei îi poate antrena Șumudică, poate și Edward Iordănescu.

Cu Neubert, în cantonament, unii jucători vomitau mov, alții vomitau culoare muștar, dar Reghe zicea: «Lasă-i să vomite». Asta e pregătirea germană! Am avut un «eye contact» cu Cristi Tănase, care credea că sunt de partea jucătorilor. I-am zis «Gogule, sunt cu Neubert și Reghe».

Apoi, când a plecat, Neubert ne-a lăsat cu fundul în mijlocul oceanului. În disperare de cauză, l-am adus pe Matteo Spatafora.

I-am zis lui Spatafora că aici nu e Urziceni. Tamaș făcea mișto de el, Matteo avea o voce de pisică. La un meci la Mioveni, a avut 3 fesuri pe cap și pungi în picioare. Dacă-l vezi pe preparatorul fizic învelit cu pungi și fesuri pe cap, n-ai ce să mai faci. A plecat cu Răzvan Lucescu la PAOK și a luat titlul.

Am avut încredere în Lupu, dar nu doar el decidea. Altcineva decidea”, a spus MM Stoica, la TV Digi Sport.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Morala interviului: Consumul de etnobotanice dauneaza grav sanatatii, ducand in scurt timp la delirium tremens.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218