REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! Discursul ținut în vestiarul lui FCSB l-a enervat la culme: „Ce dracu' să faci cu el?!”

Mihai Teja, desființat de Cornel Dinu! Discursul ținut în vestiarul lui FCSB l-a enervat la culme: „Ce dracu' să faci cu el?!”

Replica API 13 martie 2019 | 00:00 288

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a reușit să îl enerveze pe Cornel Dinu la meciul pierdut cu Viitorul, scor 1-2.

Florinel Coman, mijlocașul vicecampioanei, a dezvăluit că, la pauză, antrenorul Mihai Teja i-a îndemnat să joace cu inima în repriza a doua. (Detalii AICI) Sfaturile l-au scos din sărite pe Dinu, care i-a criticat dur pe cei doi steliști.

„Bine că nu mi-a spus mie, pentru că la mine inima mai merge doar la 50% din capacitate. Păi, săracul Teja, care zice: «Te iubesc, nea Gigi!». Ce dracu' să faci cu el?!”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport 1.

„Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine!”

Acesta a comparat episodul cu ce se întâmpla pe vremuri în vestiarul lui Dinamo la pauză, dacă echipa nu evolua la nivelul așteptărilor:

„Hai să vă spun ce am trăit la Dinamo, ce am trăit în fragedă copilărie. Și este educaţie şi este tradiţie care se perpetuează.

Când intra Traian Ionescu la pauză şi era meci nul, sau, cum rar se întâmpla, conducea adversarul, era război. Spărgea sticle, nu mişca nimeni. Striga: «Intraţi la joc, mă! Intraţi la pregătire! Să vă fie ruşine! Călcaţi-i în picioare! Sunteţi Dinamo!»”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pe timpu lui nea Nicu fotbalisti erau vedete dar nu aveau fumurile pe care le au"vedetele"astea de azi.Dinule ia spune ma care este cea mai mare performanta a ta in Europa pt.ca din ce stiu eu U.Craiova este prima echipa romaneasca care a ajuns in semifinalele unei cupe europene,deci tu si dinamo tau erati tari aici ca aveati militia in spate afara erati morti asa ca lasai pe alti sa vorbeasca sunt destui care au liga campionilor in palmares.
2
0
Mai bun era Dica --fcsb are jucatori slabi fara valoare luati pe nimic
2
0
Generatie de manelisti ! Dinu , Lucescu , Mircea Sandu , Boloni .... au invatat carte , au absolvit facultati !
3
0
Daca teja le zicea ce ordona pe vremuri nea traian ionescu , jumate din echipa pleca acasa nu mai intra pe teren ...alte vremuri
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367