REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mihai Teja: 'Trebuie să rămânem modești și să prelungim acest moment bun'

Mihai Teja: 'Trebuie să rămânem modești și să prelungim acest moment bun'

Replica API 2 iulie 2020 | 23:23 1206

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că jucătorii săi trebuie să rămână modeşti după cele patru victorii consecutive în play-out-ul Ligii I şi să încerce să prelungească acest moment bun până la realizarea obiectivului.

"E o simplă coincidenţă că doar Voluntari şi Craiova au câştigat toate meciurile de la reluarea campionatului. Craiova e o echipă puternică, are un antrenor foarte bun, pe Cristiano Bergodi. Însă eu mă bucur pentru noi, pentru că suntem într-un moment bun şi vrem să-l prelungim cât mai mult. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să fim modeşti în continuare pentru că deocamdată nu am realizat nimic. Mai avem mult până la îndeplinirea obiectivului pentru că mai sunt destule meciuri de jucat. Numai cu multă muncă putem realiza ce ne-am propus", a spus Teja.

Referitor la partida cu Chindia Târgovişte de miercuri, tehnicianul a afirmat că adversara rămâne o echipă bună chiar dacă şi-a schimbat antrenorul.

"Jucăm acasă şi îmi doresc să câştigăm. Nu va fi uşor, dar am încredere în băieţi pentru că îmi doresc foarte mult cele 3 puncte. Viorel Moldovan a făcut lucruri foarte frumoase la Chindia, a avut doi ani buni, a promovat echipa... Din punctul meu de vedere Chindia este o echipă bună, cu un joc bun. Este un grup unit acolo datorită antrenorului Viorel Moldovan. Îmi pare rău ca el a plecat de la Chindia, dar asta este viaţa, cu siguranţă următorul angajament al lui va veni foarte repede şi cred că va face lucruri foarte bune pentru că a demonstrat. Nu ştiu dacă schimbarea antrenorului la Chindia este un avantaj sau dezavantaj pentru noi, ştiu însă că adversarii au un grup puternic. Toate echipele din play-out sunt bune, e un play-out echilibrat", a precizat Teja, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369