REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Trăistariu: „Am fost jefuit la benzinărie“. Ce a dezvăluit artistul

Mihai Trăistariu: „Am fost jefuit la benzinărie“. Ce a dezvăluit artistul

Replica API 30 iunie 2022 | 00:00 1204

Mihai Trăistariu a dezvăluit că a avut parte de o experiență neplăcută, atunci când a mers la benzinărie să își alimenteze autoturismul. Cântărețul s-a arătat revoltat de prețurile carburanților, motivând că patronii ajung să îi „jefuiască” pe clienți.

Mihai Trăistariu, foto: Arhivă

Mihai Trăistariu nu se dă niciodată în lături din a-și scanda nemulțumirile. Recent, cântărețul s-a arătat extrem de revoltat de prețul la care a ajuns combustibilul, după ce a fost nevoit să scoată din buzunar o sumă destul de mare, spune el, pentru alimentarea mașinii.

Mihai Trăistariu, „jefuit” la benzinărie

Artistul a ajuns până în punctul în care a acuzat că s-a simțit de-a dreptul „jefuit”, atunci când a aflat cât are de plată, după ce prețurile aproape că s-au dublat.

„Supărarea mea e foarte mare, sunt necăjit, întristat. Eram la o benzinărie, am alimentat acolo și când am plecat m-am simțit complet jefuit.

A trebuit să adaug la final că am fost jefuit chiar de benzinărie, pentru că prețurile benzinei și motorinei sunt colosal de mari. Nu că nu mai fac față, că facem față cu toții, dar anul trecut nu era așa, era până în 5 lei și acum e deja 8-9 lei, aproape s-a dublat. Am lăsat cam 350 de lei, la mine un plin e cam 430 lei, cam așa.”, a declarat Mihai Trăistariu, la Antena Stars.

Mihai Trăistariu s-a plâns și de prețul gazelor

Pe perioada iernii, Mihai Trăistariu s-a arătat extrem de nemulțumit și de prețul facturilor la gaze, explicând atunci că avea de gând să dea în judecată furnizorul. Doar la școala de canto pe care o deține, acesta a avut atunci de plătit 2300 RON!

„Am școala de muzică de șapte ani, în 2019 eu mi-am cumpărat un sediu în Constanța. Mi-am băgat gaze, curent, și, iarna trecută, a fost foarte ok. Când era foarte frig și cel mai ger afară, factura nu trecea de 700 de RON. Acum a venit noua factură și mi-a venit 2.300 RON. Mi se pare exagerat, nu înțeleg de ce scumpirea asta, e de trei ori mai mare.”, a declarat atunci Mihai Trăistariu, scrie Click!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracul chilotzar .vrea atentei de parca e singurul care a pus combustibil de la peco .
1
0
Asta sia bagat baiatu in el pana sia strambat flansa
0
0
Asta nu-i ala care si-a bhagat silikon in skula ca sa fie secsi la femei?
0
0
Ba MUYAN da PYZDA traisarule ia la tine PARIZER CU ROSII sa fii BAYAT de BAYAT cu DULAPU SPART
0
0
traista-n batz, si ti-a cazut implantul de par sau doar ai luat-o in dos? sau amandoua?
0
0
Asta este fantezia lui sa ii fure unu banii si sa il fwta an gaoaza aia bubuita
0
0
chilotarul asta se simte revoltat de preturile de la benzinarie de parca ar fi singurul care pune combustibil . iar v-a platit sa-i faceti reclama
1
0
papagalos asta e facut ca sa fie jefuit.de unde dreq mai are bani,ca de muncit nu munceste?
0
0
Aveam o intalnire discreta in weceul benzinariei ca mi-au raspuns la mesajele de pe pereti... si m-au jefuit!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218