REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mihai Tudose, anunț SPUMOS despre cabinetul Dăncilă: 'Există varianta restructurării, dar le e frică. UDMR a spus pas'

Mihai Tudose, anunț SPUMOS despre cabinetul Dăncilă: 'Există varianta restructurării, dar le e frică. UDMR a spus pas'

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:00 227

Fostul premier Mihai Tudose pune tunurile pe succesoarea sa Viorica Dăncilă, pe care o cataloghează ca fiind executantul perfect al ordinelor primite de Liviu Dragnea. Întrebat dacă este de părere că Viorica Dăncilă ar putea fi remaniată, Tudose a declarat că nu, scrie stiripesurse.ro

"Hai, domnule, glumiţi? E executantul perfect. Nu aţi văzut-o? Eu îl susţin pe Tudorel Toader, peste o jumătate de oră i-au făcut voodoo. Tot ce i se va da la semnat lui Dăncilă va semna instant. Am 27 de ani de PSD. S-a impus? Haideţi! Doamna citeşte. A spus. A citit ce i s-a dat de citit în ziua aia. S-a impus premierul? Dumnezeule! Există varianta restructurării, dar le e frică. UDMR a spus pas, mai contează pe nişte minorităţi, dar nici ăia nu-s foarte fericiţi. De la ALDE sunt şi acolo nişte nefericiţi. Nici PSD nu mai sunt toţi doritori să mai facă parte din dezastrul ăsta", a declarat Mihai Tudose în cadrul unei conferințe de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gradu' agraieste la Ordin...
1
0
De ce nu apare in fituica aceasta, faptul la livake a fost huiduit si a fugit ca un lash tribuna, cand a vrut sa behaie la Iasi? Moldovenii, au vrut sa-i rupa picioarele. Asadar, moldovenii sunt mai cu coaie si coloana vertebrala decat oltenii ! Oltenii tuciurii se vand pe o mana de malai! Auzi mai livake, esti un nimic !
4
3
ok sa presupunem ca PSD nu isi trece guvernul restructurat Credeti ca sunteti in stare sa anuntati noua coalitie si mai ales noul Premier ?
3
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367