REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mihai Tudose, atac furtunos la adresa lui Victor Ponta: A dat ordin să mă scoată de pe site. Am o veste proastă pentru el

Mihai Tudose, atac furtunos la adresa lui Victor Ponta: A dat ordin să mă scoată de pe site. Am o veste proastă pentru el

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:59 552

Mihai Tudose

Europarlamentarul Mihai Tudose a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Victor Ponta, după ce liderul Pro România l-a acuzat că ar dori să plece la PNL. Tudose susține că Ponta a dat ordin ca poza lui să fie scoasă de pe site și îl acuză că a luat partidul pe persoană fizică, fără să mai țină cont de alte opinii. Tudose a precizat că el nu va pleca din partid și nu negociază nimic cu cei din PNL.

”Apropo de plecatul la PNL, am o veste proastă pentru el: nu plec nicăieri, eu sunt în Pro România și stau la Pro România. Am aflat că de vreo jumătate de oră, o oră am fost scos de pe site-ul Pro România. Foarte grav, eu mă așteptam să ne pună mustăți, piuneze, gumă pe scaun. Sunt gesturi de mare bărbat politic, n-am ce să zic!

Încearcă să ne dea afară pe toți cei care nu gândim la el și are vaga impresie sau, mai bine zis, certa impresie că toată lumea gândește ca el, că toată lumea poate fi cumpărată, că toată lumea caută să câștige ceva dintr-o negociere.

Chiar aștept să văd ce prevedere a statutului am încălcat, pentru că în statutul Pro România nu scrie nicăieri că poți fi dat afară pentru o opinie. El consideră că partidul este pe persoană fizică, că el este partidul, dar eu vă spun că nu poți da afară membri fondatori ai partidului doar pentru că noi gândim puțin diferit.

El ne spune de negocieri, dar el când a negociat în vară cu ALDE, apoi cu Dăncilă, când noi eram în campanie, el negocia cu Dăncilă la Neptun și apoi la Vila Lac. După alegeri a negociat de capul lui cu cei de la En Marche, dar nu l-au vrut ăia pentru că băieții sunt cam de dreapta. Nu l-au vrut nici cumpărat, nici pe gratis. El nu înțelege că nu toată lumea este de vânzare, iar dacă-i spui ceva de țară, de interes al acestei țări îl pufnește râsul.

Eu voi rămâne în Pro România, pentru că eu susțin România. Că tot vorbim de politică, cu cei 10% ai lui de la Gorj eu îmi fac mari griji cu privire la viitorul lui mandat de parlamentar, nu știu dacă-l obține.”, a declarat Mihai Tudose.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa va vreau nenorocitilor, sa va mancati, sa va rupeti, sa va linsati intre voi ptr putere, exact ca sobolanii pana la extinctie, ptr ca si voi sunteti niste sobolani rosii jegosi, imputiti si turbati!
7
1
Auzi, Ponta! Pa tata...pa..pa si dute-n p-la mea de papagal?
8
0
sa-ti dau muie giosule ! sa-ti dau un coniac din pensia mea speciala ! daca ma-ta nu era curva de moro si invata carte si muncea , avea si ea pensie speciala. Asa , latrati la luna si ragaiti a pula , saraciilor !
3
8
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
5
3
Dati ma o lege care sa spuna ca cine a intrat in parlament pe lista unui partid si paraseste partidul pierde si mandatul de parlamentar care apartine partidului,pentru ca majoritatea oamenilor nu citesc toti candidati unui partid inainte de vot ci spun"eu votez cu PSD,PNL,USR sau alt partid.
4
0
toti politicieni astia de doi bani ar avea gauri si s ar vinde ca nasturi tara va avea de castigat cativa ...lei!
3
0
un securist, dragnea l-a mirosit a avut oua si l-a dat afara imediat, deaia il plangea johanis atunci! acum hastagii il proslavesc dar au uitat pozele cu mecla lui de boscetar pe care le vomitau pe fbk atunci!!!
7
3
Oricum se scufunda amandoi. Ponta trebuie sa ia o pauza de 8-10 ani ca sa se maturizeze politic. Are un partid ca o caruta. Iar Tudose cel care il doare la basca de Romania merita dat la o parte. E un tip violent verbal si se crede destept. Daca joci sah cum face el nu inseamna ca iti pasa de populatia care te voteaza. Prea multa valva pentru un grup politic nesemnificativ .
5
1
Asta macar are " cohones" si face ce-i dicteaza constiinta. In comparatie cu Tudose, care ia spus lui Dragnea si Carmen Dan ca sunt jigodii, Ponta l-a proslavit pe Nastase Adrian mereu, chiar si cand a fost dovedit ca fiind tata hotilor din tara asta. Asa ca , pomanagii psdisti, ciocu mic si asteptati cu pungata pergatita si unghiile taiate de pomana. Ca si pana acum, mancati cacat, doar-doar mai primiti cateva firmituri! Boilor
4
9
Doua jigodii penale!
10
3
Tudose e soparla.
14
9
Cel mai bine este sa nu plangi la mormant strain! Si daca vezi ca Tonta nu este serios, pleaca la un alt partid care te respecta!
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102