REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Mihai Tudose, atac INCENDIAR la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire

Mihai Tudose, atac INCENDIAR la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu: să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire

Replica API 23 august 2019 | 03:07 423

Vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose, lansează un atac extrem de dur la adresa liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. El susține că orice încercare de alianță între Pro România și ALDE este ”absurdă, ireală” și îi cere lui Tăriceanu să se mai odihnească un pic ”să-și vină în fire”.

”Orice discuție despre o eventuală logodnă, înfrățire, mezalianță sau alianță cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu și ALDE este absurdă și ireală, total neserioasă”, un astfel de proiect nefiind fezabil nici după o eventuală ieșire a ALDE de la guvernare.

”Ce-i graba asta cu alianța? Nu ieșim din spital și ne punem pe alergat, nu-i deloc sănătos! După guvernarea asta impotentă și cu mari probleme, ar fi firesc ca Tăriceanu și ALDE să se mai odihnească un pic, să-și vină în fire... ALDE are nevoie de liniște, de strângerea rândurilor și de noi alegeri. Vin alegeri acum, curând, și cred că ALDE are șansa să demonstreze pe cont propriu dacă ceea ce s-a întâmplat la europarlamentare, când n-a reușit să ajungă la 5%, a fost sau nu un accident. Haideți să vedem dacă a fost un accident! După aia, mai vorbim, vedem ce și cum”, a spus Tudose, pentru Podul.ro

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi plce primirea facuta lui aldetariceanu! Brava Tudose.
1
0
Doua jeguri care ar trebui sa infunde puscaria!
3
1
Cine este acest Tudose? De unde a aparut si cea facut in viata lui?
2
4
Esti un jeg ordinar . Tu ca si tariceanu sunteti din acelasi aluat . De fapt cam toti care tot roadeti la ciolan va doare in pula de Romania . Nici cei care halesc mici gratis de la voi nu va cred . Dispareti jigodiilor .
3
4
Mai traieste individul asta cu fata botzita de alcool. Il credeam in vreo cripta...
3
4
Nea Tudose incepe sa nu mai fie ce era... Parca altfel ar trebui sa se manifeste... Acum inteleg de ce a fortat ratarea intLnirii cu primul ministru japonez ... Dragnea e la parnaie, el liber, iar Japonia nu prea se mai uita la noi... Patriot deh. Iar domnia sa vorbeste si de la cele 5-6 procente pe care le are de parca ar fi guru. Mmmda.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102