REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Mihai Tudose: Evacuarea de la Foișor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîțu și problema Cioloș”

Mihai Tudose: Evacuarea de la Foișor nu mai e „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîțu și problema Cioloș”

Replica API 12 aprilie 2021 | 18:21 1890

Evacuarea pacienților de la Spitalul „Foișor” din Capitală nu mai reprezintă „problema Voiculescu”, ci este „problema Cîțu și problema Cioloș”, spune Mihai Tudose: „Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună”, potrivit Mediafax.

„Problema s-a chemat Voiculescu până ieri, pe la ora 22-23.00, așa. După ora 23.00, la vreo două ore după ce a început nebunia, nu mai este problema Voiculescu, ci este problema Cîțu și este problema Cioloș. A ieșit dl. Barna și a spus că e de la ceilalți, deci de la Cioloș, căci succesul are părinți multipli, dar eșecul e cam orfan. Până la urmă al cui e Voiculescu ăsta? Că nu ni l-a adus cineva de pe Lună. Nu și-l mai asumă nimeni, nu?”, declară pentru Mediafax Mihai Tudose.

Europarlamentarul social-democrat îl critică pe Florin Cîțu inclusiv pentru anunțul privind revenirea la normalitate.

„Păi nu a ieșit Cîțu să ne spună că s-a mai relaxat treaba? Nu ieșeam noi peste o lună și ceva la normalitate... Era «Comitetul interministerial pentru fericirea globală și întoarcerea la normalitate». Păi ăsta e un pas pentru întoarcerea la normalitate? Asta e normalitatea lui Cîțu și Cioloș? Iese Barna și spune că disconfortul acela a fost o chestie asumată, că au fost mici nemulțumiri... Sunt mici nemulțumiri când scoți o sută de oameni din spital cu perfuzii și cu oase rupte? Dar nu ar vrea dl. Cîțu să-l ia pe dl. Cioloș și să-și rupă câte un picior unul la altul? Sau poate o mână. Sau poate gâtul, că poate avem noroc și scăpăm... Să se interneze ei și după aia, după ce îi scoate cineva în parc, să ia aer, cu oase rupte, să mai stea ei de vorbăă despre cât de bine și cum arată disconfortul la români”, adaugă Tudose.

De asemenea, Mihai Tudose precizează că managerul de la Spitalul Foișor este în funcție din 1997.

„După umilele mele cunoștiințe de istorie, în 1997 la putere era PNL, cu majoritate în Consiliul General cu tot. Primar era Viorel Lis. Acum să mă iertați, eu înțeleg că e foarte multă lume care nu o iubește pe dna Firea, dar să o confunzi pe dna Firea cu Lis mie mi se pare cam ciudat. Chiar nu seamănă dna Firea cu Viorel Lis”, conchide Mihai Tudose.

Spitalul Foișor din București a devenit spital COVID, pacienții non-COVID fiind mutați în alte unități spitalicești vineri seara, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca facea PSD asa ceva piata rea plina de rezisti, dar fiind o fapta grava facuta de ai lor tac chitic si se fac ca nu vad. Cum de nu a iesit Johannis in geaca rosie in piata.
1
1
Ooo... tu vorbesti, ai pareri ??! Tu care ai DISPARUT de la intalnirea cu premierul Japoniei !? Rusine! Tu care l-ai tradat si pe ponta, dupa ce ti-a salvat viata, cu banicioiu, tu care ti-ai TRADAT colegii de partid ?? IPOCRITULE, TRADATORULE, LASULE!
1
1
Zice tudose ca e grav de tot! plus ca s-a terminat si berea si votca!!! Baieteeee! adu una mica la baiatu ca sta pe uscat
1
2
s-a trezit si asta din betie ?
5
0
Mercenare cei care au castigat alegerilesunt PSD-ul! Cei care vor cadea in gaura neagra a istoriei sunt cei de acum de la guvernare!
4
8
cand s a desfintat spitalul de ortopedie de la eforie sud n a mai tipat nimeni pt ca era nicusor constantinescu la putere ..hai siktir
12
1
Ne omoara parintii !
5
9
Veste trista pentru matale. Astia nu mai dau puterea din mana. V-ati tradat unii pe altii cand ati fost la guvernare si ati favorizat diferite categorii sociale cu pomeni si venituri in plus. PSD a pierdut istoric si pare ca va disparea. Ciokul mic, degeaba vorbiti acum.
12
5
cat au turme de oi care ii sustin, reporteri si ziaristi platiti sa le tina partea isi vad de treaba in continuare!!! timp de 4 ani isi vor face targetul !!! dupa aia praful si pulberea...
10
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920