REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mihai Tudose: Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor şi urmează dezbaterea în Guvern

Mihai Tudose: Ministrul Muncii a finalizat proiectul legii pensiilor şi urmează dezbaterea în Guvern

Replica API 25 august 2017 | 12:27 459

Proiectul legii pensiilor a fost finalizat de către ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, iar în următoarele săptămâni va fi în dezbatere în Guvern, a anunţat premierul Mihai Tudose.

Premierul a spus că în sistemul de pensii "nedreptăţile sunt imense". "Ştiu că doamna ministru Olguţa Vasilescu a finalizat, la nivel de minister, proiectul Legii pensiilor. Va urma acum dezbaterea interministerială, ne întâlnim la nivel de guvern, decizia politică, şi el va trebui implementat", a spus premierul.

Întrebat dacă proiectul va duce măcar la diminuarea nedreptăţilor, premierul a spus că acesta este unul dintre scopurile principale.

De asemenea, întrebat dacă aşteaptă acest proiect săptămâna viitoare de la Ministerul Muncii, Mihai Tudose a răpuns: "Săptămâna viitoare, în două săptămâni să fie într-o primă discuţie între noi".

El a adăugat că noul sistem de pensii trebuie făcut "excelent" pentru că, odată implementat, va trebui să rămână pentru foarte multă vreme, pentru a nu începe din nou "cu peticitul, cu cârpitul, cu cusutul", transmite News.ro.

Citeste mai mult pe RTV.NET.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceea ce intereseaza pe absolut toti pensionarii din Romania este ca voi nemernicilor sa aveti pensii ca si noi, desfiintati specialele, nu vi le-a lasat mostenire parintii vostri care se intorc in mormant din cauza mojiciei voastre. Ati intelesa, incepeti cu voi, pe noi lasati-ne in pace, ne-ati dat doi lei si ne luti inapoi, sa va fie rusine, nesimtitilor
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614