REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihai Tudose o desființează pe Carmen Dan după scrisoarea explozivă a șefului DGA: 'Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă'

Mihai Tudose o desființează pe Carmen Dan după scrisoarea explozivă a șefului DGA: 'Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă'

Replica API 23 aprilie 2019 | 00:39 484

Fostul premier Mihai Tudose lansează un atac virulent la adresa lui Carmen Dan, după ce șeful DGA Cătălin Ioniță a transmis o scrisoare deschisă în care acuză faptul că schimbările pe care vrea să le facă ministrul de Interne în DGA îl vizează de fapt pe el, scrie stiripesurse.ro

„Mincinoasă. Agresivă și Incompetentă. O reprezentare perfectă a omului lu’ Dragnea. Ministrul de Interne... Carmen Dan!!! Ieri seară a apărut următoarea declarație:

,,Sunt chestorul principal Ioniţă Alexandru Cătălin, şeful structurii de combatere a corupţiei din Ministerul de Interne, fost şef al Poliţiei Române.

Ţinând cont de jurământul de credinţă depus pentru ţară, mă simt obligat să aduc în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru.

Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne.”

Vă aduceți aminte cum în Ianuarie 2018 am cerut demisia acestei ,,doamne” fiindcă minte și are o agendă proprie în cadrul ministerului... Atunci ,,partidu’” a luat foc, am fost făcut misogin și evident desconspirat ca fiind securist și trădător... Acum, Chestorul Ioniță recunoaște că ,,doamna” a mințit și nu numai ci și o serie de abuzuri și presiuni care nu au nici o legătură cu ceea ce trebuie să fie un ministru de interne...

Nu cred că se mai așteaptă nimeni ca ,,doamna” Dan să-și dea demisia... Poate chiar e util să mai stea acolo. Să o vedem și să ne reamintim cum arată ,,omul perfect al lu’ Dragnea/ PSD” Această mostră de jalnic caracter organizează alegerile... În fața ei depun jurământul de onoare tinerele generații de polițiști... ei stând drepți în fața unei mincinoase care, fiindcă are tricou cu PSD dat de Dady Dragnea pare intangibilă! Această ,,doamnă” este membră CSAT... Nu trebuie să-și dea ea demisia... trebuie trimiși toți acasă. Urgent!

P.S. Declarația chestorului Ioniță este mult mai vastă și dezvăluie și multe alte mizerii....”, scrie Tudose pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
curva de videle, care nu a ratat nici un individ, a confundat pe dl Tudose cu unul din amantii ei- curva tot curva ramane
1
0
Daca generali de care vorbesti au avut aprobarea sefului CSAT atunci este in regula pt.ca este peste ministru aparari deci au respectat ierarhia.
0
0
nu te potolesti nici in ceasul 12 ? te-a invatat ponta sa latri ? el e un pisic oparit , latra doar cand e singur acasa !
1
0
Structurile militarizate daca au calificative bune sunt pana la pensie,pe ministri sunt vremelnici.De ce nu-i intrebi pe Coldea,Pahontu,Dumbrava cine executa ordinele?
3
2
Ma tu ai facut armata?daca nu asculta ce iti spun:astia din armata sau militie nu gandesc ma ei executa ordinul ministrului asta regula nr.1 in structurile militarizate executi ordinul superiorului fara comentarii.
2
3
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
1
0
CORVE POLITICE,,MANCA TOT CEI CALD SI GALBEN.
1
1
toti o apa poluata si un pamant steril!
0
1
la zacusca nu sefe peste generali si chestori!
4
1
mai klingon de ce nu stai in banca ta pana si Al de Sus ti-a aratat cartonasul dar tu nu si nu ,o cauti cu lumanarea , treaba ta !
5
7
Politia a fost demilitarizata din 2002.
7
2
Asta , ca militar, face politica? El trebuie sa execute. Nu-i place, demisia. Unde au facut astia scoala militara?Daca vrea sa faca politica sa treaca in civilie. Asa sint regulile.Pe dna ministru o judeca altii.Insubordonare.,a auzit dl. ofiter?
7
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218