REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mihai Tudose, scrisoare deschisă pentru Iohannis și Orban: Nu credeți că e prea târziu?

Mihai Tudose, scrisoare deschisă pentru Iohannis și Orban: Nu credeți că e prea târziu?

Replica API 7 august 2020 | 00:00 1361

Fostul premier Mihai Tudose e revoltat de modul în care prefectul de Brăila își face datoria. Acesta le-a scris președintelui Klaus Iohannis și premierului Ludovic Orban o scrisoare, în care semnalează problemele ignorate de prefectul care, de fapt, se pregătește de candidatura la locale.

Mihai Tudose

"Scrisoare deschisă

-Domnule Prim-ministru Ludovic Orban

-Domnule Președinte PNL Ludovic Orban

Mă adresez Dvs. în dubla calitate de prim-ministru și președinte de partid, supunând atenției Dvs. problema Prefectului Jud. Brăila.

De la învestire, nu a fost un secret pentru niciun brăilean că ocuparea funcției de Prefect al județului Brăila de către dl. Cătălin Boboc nu a reprezentat decât un mijloc de maximizare a vizibilității pentru o candidatură la locale și apoi la generale. Atunci, în 2019, situația poate ,,permitea”. Dar apoi lucrurile s-au schimbat odată cu declanșarea pandemiei. Brăila nu a mai avut prefect, ci doar un candidat care a ,,jucat” politic toate bunele și relele petrecute în Brăila.

În loc de reuniuni ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență unde să se identifice problemele și apoi să se traseze responsabilități și să se implementeze soluții, nu asistăm de 5 luni decât la ,,Comunicate“, rare și acestea, și la postări pe facebook unde ,,Prefectul” stabilește vinovați și vinovății...

Azi aflăm din presa locală că ,,a vorbit cu colegii de la DSP pentru identificarea contacților cazurilor pozitive”....

Azi, 6 august...

Nu credeți domnule Prim-ministru că e un pic cam târziu...?

Dacă tot a fost desemnat de către partidul pe care îl conduceți drept candidat la locale, nu credeți că guvernul pe care de asemenea îl conduceți ar trebui să-l scutească pe dl. prefect de greaua suferință pe care o încearcă în zădarnica strădanie de a fi Prefect..???

Îi faceți un bine și lui... faceți un bine și Brăilei!

Cu stimă, un brăilean!", scrie Mihai Tudose pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ce prea tarziu neispravitilor- pe undeva, tu ai dreptate - prea tarziu am reusit sa scapam tara de voi- jigodii ordinare, nu ati inteles nimic din nenorocirea pe care ati lasat-o si acum visati la cai verzi pe pereti. Aveti timp suficient pentru meditatie, in ideea in care va ve-ti alatura detinutului draknea ca doar el a fost capul MAFIEI PSD
3
1
Are dreptate gagiul !Prea tarziu sa se mai repare ceva in tara parasita de 5 milioane de cetateni. A uitat care-s vinovatii ....
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369