REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihail Neamțu, politician

Mihail Neamțu, politician

Replica API 5 august 2021 | 00:00 1009

foto: psnews.ro

„Înțeleg că Dinu Păturică (alias Dan Barna) nu mai e fericit în România. Pentru a ne salva, ar avea totuși nevoie de sprijinul instituției pe care a hulit-o cel mai mult: Biserica. Personal, sunt sătul de toți cei care pozează-n mântuitori ai neamului.

Când îi cauți la pedigree, vei găsi doar impostură profesională, fraudă morală, parvenitism și favoritism, înrudiri suspecte cu Vulpi ardelene, contracte bănoase cu bani publici pentru producția de maculatură, pe scurt: ciocoism cu ștaif bruxellez.

Cine poza în soluția la toate relele? Omul care s-a îmbogățit dintr-un antreprenoriat social fictiv; insul care a alimentat buzunarul nevestei (și al sorei) cu fonduri europene, doar pentru a-și plimba aroganța de păun incoruptibil printre păsările flamingo...

Cine vrea dialog cu Biserica? Liderul unei secte hipsterești pentru care valorile creștine nu fac doi bani. Insul pentru care virtutea, puritatea ori castitatea înseamnă „Ev Mediu”.

Păstorul activiștilor progresiști cu diplome subțiri și școli neterminate, omul care mângâie pisici vorbind despre ideologia de gen, admiratorul extremiștilor de la Black Lives Matter — acest epitom al mediocrității fade își permite să le ceară acum preoților mai multă implicare.

După ce au încurajat ateismul și discursul blasfemiator, după ce au tăiat bani de la culte pentru a îngrășa legiunile de ONG-uri progresiste, lacheii lui Dănuț Barna își doresc cooperarea cu Cenușareasa României: Biserica lui Hristos.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca si cacatelul asta e politician ...
0
0
vlad care o suge.
1
1
Bravo, in sfarsit cineva numeste un sobolan un sobolan
2
1
s-au gasit cine sa comenteze: spurcatii lui Base betivanu....actualmente un mare 0 in politica.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218