REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mii de constănțeni au decis prioritățile orașului de la malul mării!

Mii de constănțeni au decis prioritățile orașului de la malul mării!

Replica API 20 martie 2019 | 00:00 173

Mai sunt doar două zile în care poți alege prioritățile orașului Constanța! Aproape 6000 de constănțeni au ales deja!

Banca Mondială în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România (FZMAUR) și cu sprijinul autorităților publice subnaționale a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie 2019, sunteți invitați să vă implicați civic pentru viitorul orașului nostru, în cadrul unei campanii de consultare publică, în premieră în România, intitulată „Alege Prioritățile Orașului Tău!”

La finalul campaniei va fi dezvoltată o listă finală de proiecte prioritare majore de dezvoltare metropolitană, atât pentru București, cât și pentru fiecare dintre cele 40 de reședințe de județ din România, iar acestea vor fi incluse într-un raport intitulat “România Metropolitană”.

Fiind agreate pentru prima dată, atât de către administrația publică, cât și de comunitatea locală, aceste liste finale de proiecte, ierarhizate în ordinea importanței, vor oferi o viziune clară și strategică de dezvoltare și vor putea informa deciziile viitoare de investiții publice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prima prioritate a orasului ar trebui sa fie sa nu mai dea functii tuturor veneticilor neispraviti alimaniti din toate judetele tarii care nu sunt in stare sa faca ceva in locurile natale si vin aici sa dea tepe si sa se imbogateasca peste noapte. Daca aceasta actiune se va realiza, restul va fi mai usor.
1
0
@ adi ,grajduri erau imediat dupa sala sporturilor adica unde este acuma cmj-ul acolo se termina c-ta
1
0
Sa mai mareasca acel cartier pentru nevoiasi. Consider ca este pus intr-o zona foarte proasta , la margine orasului , pe vremuri acolo erau graduri , dar este bine sa stea si acolo , daca nu au unde
0
3
curatirea orasului de plosnite adica de H Coanda,mutarea cartierului in Palas,taierea facilitatilor primite de plosnite,case gratis,ajutoare sociale,caldura,circulat gratis pe ratc,vandut tigari in piete,camere peste tot, amenzile trimise acasa,de tot felul,atrage investitori sa fie locuri de munca,fara caini vagabonzi,fara maghernite in Mamaia;fa parcuri,repara Cazinoul,fa spatii verzi si mai scuteste-ne cu atatea blocuri si malluri, taxarea pe la sofer pe ratc, strazi si trotuare reparate,fara nepotisme,construieste spitale,nu biserici,lasati spaga&puneti osul la treaba,vrem gaze nu radet
8
1
Prioritate 0 sa plece fagadau cu babu si cu dobre si dupa aia mai vedem
10
1
Ma doare n pwla de prioritatile voastre !
4
5
Pai sa bage bani la aeroport sa poata artagea sa fure. Ca de 5 ani tot baga statu si tot 2 curse sunt
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367