REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mii de români vor primi pensii uriaşe! Este un proiect de lege dedicat aleşilor locali!

Mii de români vor primi pensii uriaşe! Este un proiect de lege dedicat aleşilor locali!

Replica API 14 martie 2018 | 00:20 464

Începând cu 1 ianuarie 2019, primarii, viceprimarii, preşedinţii şi vicepreşedinţii consiliilor judeţene care vor avea vârsta de pensionare privind sistemul unitar de pensii publice, ar putea avea dreptul la încetarea mandatului şi la pensii speciale, dacă nu sunt realeşi pentru un nou mandat, conform unui proiect de lege depus la Camera Deputaţiilor de către un grup de parlamentari, care fac parte din toate partidele politice parlamentare, mai puţin USR, relatează Capital.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vai saracii!!!!!in tara asta prost facuta 'primarii au o bucurie , sa le dea si o pensie de ....puscarie!
2
0
este in floare. 450 lei pentru un mandat, maxim 1400 lei pentru trei sau mai multe mandate sunt " pensii uriase". Nu-mi vine sa cred ce citesc. Comparati cu un subofiter de politie care dupa 20 ani de serviciu iese la pensie cu 4.500 lei.
1
2
ASTIA se cred primari pe viata??? Cum sa iesi cu pensie speciala? Poate vor da si o lege sa stea inscaunati pe vecie.
4
0
propunerea umflatei , grasanei , de giju care nu de mai satura. o cura la poarta -alba iar prinde bine.
2
0
Sa le dam ceva special...pe partea economica.
0
0
Nu vreti sa aveti pensie si lumea de apoi ? Va trimitem prin mandant postal si acolo ! Nenorocitilor nu va ajunge cit ati furat , acum mai vreti si pensii speciale !
13
0
a fost unul in Independenta a plecat de pe tron sarac lipit cu sute de hectare,utilaje agricole,apartamente si masini de lux pentru copii ba mai si plangea de mila prostimii care-i dadea girul din 4 in 4 ani.le explica faptul ca el nu fura,ca ia anual peste 30000 eur.doar din subventiile agricole,20 de ani a fost primar si localitatea aia arata ca afganistanul.pe timpul lui nicusor porcescu a dat cele mai mari tunuri si ca el sunt multi in zona dobrogei.desigur ca acum merita pensie speciala,cum sa nu.
13
0
da aveti dreptate primarii trebuiesc umiliti ,haituiti si batjocoriti ei nu au voie sa faca nimic nu au voie sa faca afaceri nu au voie sa isi angajeze copii si rudele apropiate au voie sa fie arestati nu au program de 8 ore si sambete si duminici libere in schimb altii au voie politisti etc sa va fie rusine primarii trebuie sa aiba pensii de mizerie si politistul sef de post trebuie sa aiba pensie speciala la 50 ani si sunt unii care nu sau intalnit in viata lor cu hotul RUSINE
1
15
cum este posibil ca acesti nemernici din cauza carora mor, da se moare si se moare masiv in timp ce acesti nenorociti, cu zambetul pe buze,isi permit sa isi bata joc de noi, si , drept multumire ptr aplauze- mizerabilii- promit pensii speciale tuturor. Ati inndatorat tara ptr multe generatii in timp ce voi penalilor , imbuibati la maxim, co plozii analfabeti pusi in functii cheie--va lafaiti. Sper, din tot sufletul, pana nu plec din aceasta lume, sa ajungeti, cu totii, pe viatas, la PUSCARIE
7
1
primarii presedintii de consilii judetene nu cred ca fac parte dintr-o categorie profesionala, nu poti fi primar de la 18 la 65 de ani, in concluzie nu pot avea drept de pensie din aceasta pozitie. dar traim in romania iar majoritatea romanilor pot fi batjocoriti pentru ca suporta fara nici o reactie
9
1
Promovam hotii dupa ce ies la pensie in loc de diplome le dam niste pensii mai mari ca au stiut sa fure fara sa-i prinda uraaaaaaaaa s-a deschis borcanul cu miere.......
17
1
Javrele dracului nu v-ar mai murii multi inainte.Am ajuns sa ii dau dreptate lui Vadim Tudor care spunea acum 25 ani :Pe stadion cu mitraliera.
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369