REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Miliardarul căruia i-au murit trei copii în Sri Lanka are afaceri în România

Miliardarul căruia i-au murit trei copii în Sri Lanka are afaceri în România

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 265

Miliardarului Anders Holch Povlsen i-au murit trei din cei patru copii în atacurile sângeroase din Sri Lanka. Anders Holch Povlsen deține lanțul internațional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acționar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte și cosmetice Asos. Holch Povlsen are un portofoliu vast de proprietăți în Scoția, unde deține inclusiv Castelul Aldourie, achiziționate prin compania sa Wildland, care se descrie ca fiind un proiect de conservare peisagistică. Pasiunea pentru natură l-a adus chiar și în România, relatează stiripesurse.ro.

Anders Holch Povlsen este membru în consiliul Fundației Conservation Carpathia (FCC). FCC militează pentru mediu. Colegii săi din România i-au transmis un mesaj de condoleanțe lui Anders Holch Povlsen.

„Am aflat, cu profundă tristețe, că cei 3 copii ai lui Anders Povlsen, membru în consiliul FCC, au murit în atacul terorist din Sri Lanka în duminica Paștelui. În ultimii 6 ani, Anders a susținut conservarea în România, mai ales în regiunea Leaota, prin entitatea Wildland, care a fost condusă și administrată de FCC încă de la început, cu misiunea de a păstra natura intactă pentru binele mediului și al comunităților locale. Îl cunoaștem personal pe Anders și știm că familia era cel mai important lucru pentru el, așa că nu ne putem imagina șocul și coșmarul pierderii suferite de Anders și Anne. Familia Povlsen s-a dedicat cu tot sufletul conservării și a donat o mare parte din avere pentru a face lumea un loc mai bun și a lăsa un mediu sănătos pentru generațiile viitoare. Această tragedie este de neînchipuit. Condoleanțele noastre familiei Povlsen”, au precizat reprezentanții Fundației Conservation Carpathia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati-va la saracia din Romania ! Mai lasati-ne cu miliardarii si cu casele regale ! ZIAR REPLICA prezentati caziri sociale tragice din ROMANIA !
4
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614