REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Militar american, luat cu targa de la Ziua Marinei, la Constanța! Video

Militar american, luat cu targa de la Ziua Marinei, la Constanța! Video

Replica API 16 august 2019 | 00:52 551

Aproximativ 20.000 de oameni au fost prezenți joi, 15 august, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei care au avut loc pe faleza din faţa Comandamentului Flotei din Constanţa. Cei prezenţi au urmărit, în cadrul programului de aproximativ două ore şi jumătate, diverse exerciţii militare.

Nu au ratat momentul nici reprezentanţii administraţiei locale, judeţene, fiind, de asemenea, prezenţi şi preşedintele României, Klaus Iohannis, respectiv miniştri ai Cabinetului Viorica Dăncilă. Însă, din atmosfera festivă, care a cuprins zona de la malul mării, nu au lipsit, din păcate, evenimentele nefericite. Astfel, unui militar american i-a venit rău chiar în timpul discursului președintelui țării. A fost luat pe targă și dus la medicii, pentru investigații amănunțite.

Klaus Iohannis a fost acuzat de mai multe persoane aflate la fața locului că nu a schițat nici un gest atunci când militarului i s-a făcut rău, și că și-a continuat discursul, după care ar fi plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă, șeful statului nici măcar nu a sesizat incidentul, fiind poziţionat de aşa manieră încât nu avea cum să îl observe, nici măcar atunci când a terminat discursul.

Ministrul Gabriel Leș a declarat că militarul american care a leșinat în timpul demonstrației de Ziua Marinei se află la spitalul Militar sub suprveghere. Ar fi avut doar o cădere de calciu.

Citește și: Ziua Marinei. Ce personalități au ajuns la Constanța! Prezent și Klaus Iohannis Video

M.P., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu am avut cadere de calciu de pe pereti cand am renovat casa si n am lesinat ..inseamna ca suntemi tari
0
0
Dar de ce nu sta fiecare militar in tara lui sa-si apere frontierele din interior?
2
0
americuta cu donald in frunte isi maresc numarul de trupeti cazati in romanica dar competitivi precum asta lesinatu,vin aici sa taie frunza la caini pe cand noi trimitem mercenari in afganistan gata sa omoare oamenii de acolo si eventual sa crape si ei sub artizanatul local
3
1
Ai draq de rupti in koor. Specie de trantori. Multa muye la mokaneii kokalari. Bravo Johannis .
5
4
De ce nu scrieti ca militarul era o femeie? Toate lesinatele s au incadrat ca soldati sau politisti sau jandarmi in conditiile in care femeile nu sunt construite fizic si psihic sa performeze in aceste posturi.
11
5
Prosti mai sunteti ! Rambo nu-i chiar asa de ...Rambo
4
8
Yohanis e foarte al dracu.e un nenorocit de.om
13
22
cand a avut Iohanis mila de romani??.
15
19
saracu a fost palit de limba de lemn drept in moalele capului
15
9
mascotei rombingo klasugel cap de guma.
11
14

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102