REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MILITAR, GĂSIT SPÂNZURAT la Medgidia

MILITAR, GĂSIT SPÂNZURAT la Medgidia

Replica API 7 aprilie 2017 | 14:04 501

Tragedie la Medgidia! Un tânăr a fost găsit spânzurat, în garajul din curtea locuinței. Rudele sunt în stare de șoc, ele precizând că nu au existat probleme de nici un fel care să-l facă să se gândească la un asemenea gest extrem. Polițiștii au declanșat cercetările.

Cadrele medicale ale Servicului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină vineri, 7 aprilie, a.c., în jurul orelor 12:20, la Medgidia pe strada Văii nr.13, acolo unde a fost găsit spânzurat un bărbat în vârstă de 33 de ani. Din nefericire, cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el decât să-i constate decesul. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul era necăsătorit și nu a lăsat nici un bilet de adio. El a fost găsit în garajul din curtea locuinței. Acolo locuia cu mama și concubina. Cea care i-a dat viață se află în stare de șoc, spunând că nu au existat probleme de nici un fel, nici de natură financiară, nici pe plan sentimental. Menționăm că Ciprian P. era angajat ca militar în cadrul MApN. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

L.C. M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi vorbesc putini inteleg? In primul rand ca sunt un om civilizat si sunt ruda cu decedatul. Tin sa multumesc oamenilor pentru comentariile de bine. Nici eu nu stiu mare lucru dc s.a spanzurat si daca a facuto de bine nu a fost. Pentru cei ce au ras sau au facut glume am decat sa le spun sa i fereasca bunul dumnezeu sa treaca prin asa cva sau sa aveti o ruda. Puteti sa spuneti ce vreti si sa criticati cat vreti tot niste oameni de josnica speta sunteti. Oameni ca voi ar trebui sa dispara dupa planeta asta ca din cauza voastra se duce romania tot mai in jos.
1
0
Multi comnenteza dar nu au habar.am lucrat si eu ca militar angajat cu salariu de 14 mil,iar cu pensie poate 7mil daca apuci.poate un subofiter sau ofiter iesit la pensie cu vechime posibil sa atinga 25-35 mil dar in nici un caz un militar mai ales ca avea 33 de ani.presa imbogateste multe sau habar nu are dar se gasesc unii cu fara minte sa comenteze.niste infectii paraziti care tasteaza fara sa gandeasca doar sa se afirme prin prostie rasufland aerul degeaba...
1
0
Dumnezeu sa il ierte pentru gestul necugetat...iar voi cei ce comentati aiurea ganditi-va ca si el purta un suflet la fel ca noi toti...pacat ca era in floarea vietii...
2
0
Dumnezeu sa il ierte pentru gestul necugetat si dumnezeu sa ii ierte si pe comentatori
1
0
Balena albastra...
1
2
De unde a inchiriat funia..
0
4
Pacat va fi de cei 2 comentatori "destepti" cand vor afla ca vor fi dati in judecata si vor plati pt aceste commenturi
5
3
De ce nu te faci si tu handicapatule militar? Sa iesi si tu cu pensi mare, futu-ti inima matii
10
1
S-a spanzurat cand a aflat ca mai are inca 3 ani pana iese la pensie si ca va lua o pensie de doar 38 mil. desi era absolvent de facultate - Spiru Haret, dar nu a mai putut face si masteratul, ca atunci era trecut in corpul ofiterilor si avea pensie de 48 mil.
2
13
Cred ca are totusi in organ pe care poti sa-l sugi de unul singur. Acelasi organ sa-l sugi si restului oamenilor inca vii,porcule!
14
2
pacat de organele lui ca nu se mai pot re-folosi
1
17

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102