REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Militar mort la Constanţa: familia ACUZĂ că a fost plimbat între spitale!

Militar mort la Constanţa: familia ACUZĂ că a fost plimbat între spitale!

Replica API 26 decembrie 2019 | 09:07 1317

Tragedie în sânul unei familii din Constanţa: tatăl a două fetiţe a murit cu câteva ore înainte de ziua lui. Caporalul Ionuţ Marinescu ar fi împlinit 36 de ani, însă a murit după ce a fost plimbat de la un spital la altul, fără însă să primească un diagnostic cert, fiind suspect de hepatită – după cum relatează rudele.

"Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 'Regele Ferdinand' ne-a părăsit… Astăzi trebuia să fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm ‘La mulţi ani’…. A lăsat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterană era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital… A apelat la noi cei din LMP… iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor… Fetiţa s-a făcut bine", a scris caporalul Dănuţ Albu, pe Facebook, în data de 24 decembrie.

Familia aşteaptă rezultatul necropsiei, iar între timp soţia caporalului a transmis următoarele: „Vă rog să fiți prezenți joi, 26.12.2019, să ne sprijiniți, la Cimitirul Municipal Constanţa, la ora 12:30, la înmormântarea soțului meu, deoarece este anormal ce ni se întâmpla, moarte lui este una suspecta, iar noi vrem sa se facă dreptate și vom demara toate procedurile necesare pentru aflarea adevărului. El nu suferea de boli cronice, nu a mai fost internat până acum, iar lucrurile au fost făcute cu superficialitate de către personalul medical, noi neavând un diagnostic de certitudine pe întreaga sa spitalizare. Am trimis deja o petiție către Ministerul Sănătății, vom face o adresă şi la Colegiul Medicilor și vom cere fişele medicale de la Spitalul de Boli Infecțioase și cele de la Urgenţa Spitalului Județean. Este anormal să se întâmple așa ceva cu un om tânăr, tată a 2 fetițe, care urma să fie externat luni sau marți, deși el se simțea rău”.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare rau sa afirm: Incompetenta si nesimtirea fac casa buna la spitalele din Constanta.
3
1
Acel moment cand ai invatat tamponada cardiaca dar nu ai ajuns la cursul de Traumato si folosesti termenul zgarietura. LMAO.
8
3
EU UNUL ZIC ASA.INCEPETI DIRECT PRIN A DEMITE FECALA GRASA CATALIN.DUPA CONTINUATI CU SPI DE INFECTIOASE SI DOTATI ACOLO CU MEDICI CARE INTRADEVAR FAC TREABA.NU VREAU SA DAU EXP AICI DE MIEZURI DIN DODDOASCA GEN SA NU ENUMAR SE CUNOSC DOMNIILE LOR.SA NU MAI VB DE CRIIINCENA LIPSA DE FONDURI GUV ORBAN A RAAAS TOT CE ERA NECESAR SANATATI.PACAT PT EL SI PT COPII
8
6
roadele coruptiei din universitatea de medicina si nu numai...
7
10
Incompetenta, lacomie si rea-vointa stau acum la baza actului medical. Medicina de urgenta trebuie sa includa printre cei mai buni medici si nu rebuturile.Scandalos si impardonabil este acest caz si arata adevarata fatza a sistemului de sanatate. Nu te imbolnavi de inima, cancer, TBC, Dengue, tifoida si nu suferi de tamponada cardiaca caci astia le au doar cu zgarieturile, luxatiile, gastritele si diareea.
18
4
Ia urgenta sta omul cu dureri sau cu inima cite 10 ore ---Doctorii rezidenti sint niste mistocari care nu stiu cum sa scape de bolnav si nu-i aduce nici o lamurire ---Viitorii medici MEDIOCRI ! -----Vorbescdin exp recenta-----Sectorul sa nu se mai numeasca urgenta
23
7
Constanta la pamant cu medicii rusine medicilor din Cta sa nu fi in stare sa pui un diagnostic?? In ce lume traim omul asta a murit cu zile pacat de el si de familia lui Dumnezeu sa il ierte!
37
5
Spitalele de rahat din Constanta populate cu medici care sunt prafao.
32
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614