REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Militarii de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu rămân în arest! Video

Militarii de la Baza NATO Mihail Kogălniceanu rămân în arest! Video

Mirela PASCAL 22 noiembrie 2022 | 00:00 4173

Cei 8 militari arestați preventiv pe 16 noiembrie, în urma unor percheziţii la domiciliile lor,  în dosarul furtului de combustibil de la Baza militară NATO Mihail Kogălniceanu, ar putea fi eliberați, astăzi, din arest. Update: Au fost respinse marți 22 noiembrie a.c. contestațiile tuturor militarilor, potrivit avocatului acestora, Marian Sofronie.

Curtea de Apel va analiza marți, 22 noiembrie, contestațiile formulate de aceștia, împotriva soluției Tribunalului Constanța, din 16 noiembrie.  Cei 8 militari arestați sunt p.t. maj Alecsandru Marin, sg.maj. Dolofan Marius Bogdan, cpt. Gherasim Andrei, civ. Boboc Cornel Florin, cap. Menabit Ervin, mil.Ardelean Mircea, cap Teslaru Gheorghe, sg.maj. Meca Victoraş.  Judecătorii au dictat sentința în cursul serii de miercuri, 16 noiembrie și, întrucât nu a fost definitivă, aceștia au formulat recurs. Dacă magistrații vor admite apelurile, atunci aceștia vor fi puți în libertate, cel mai probabil sub măsura controlului judiciar oi a arestului la domiciliu.

Reamintim că marți, 15 noiembrie, au avut loc percheziții domiciliare, efectuate de procurorii de la Parchetul Militar, în mai multe localități din Constanța, într-un dosar ce vizează furtul de combustibil. Vorbim despre 7 tone de combustibil de avioane furat din Baza NATO. 60 de persoane au fost duse la audieri, la Poliția Transporturi, 22 dintre acestea având, inițial, calitatea de suspecți. După audieri, doar 8 militari au fost reținuți și, apoi, arestați preventiv.

Video cu militarii arestaţi:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe Cristian Zamicenco de la BCCO când îl luați ? Care ii plătește Ramy Mustafa vacantele , hainele de firma și mobila din apartament .
0
0
Fur de rup motorina de la Nato baze..opel astra brek ..bag motorina la borcane si fur
1
0
Pe Cristian Zamicenco de la BCCO când îl luați ? Care ii plătește Ramy Mustafa vacantele , hainele de firma și mobila din apartament .
1
0
Da.i in pensie specială! Da.le după ce au furat o juma de viata
1
1
De hoții de motorina de la Remiza Port CFR... Nimic??
2
1
ii eliberați, dar prejudiciul cum îl recuperați? confiscati-le casele, daca ora mai fi pe numele lor
4
2
La tura de noapte Pismis de la Politia Locala Cernavoda, își duce colega de patrula Ion Veronica la Domneasca unde vin vânătorii și o ia dimineața Bani care ii produce acolo doamna Ion V ii împarte cu el și Steflea daia ii lasă împreună sa facă servici. Pentru a confirma cele spuse rog autoritățile competente sa verifice camerele de supraveghere ale locației respective.......
5
3
Fiindca ca ii face pomana de 3 zile lui Adrian Nita este necesar sa fie si ei prezenti.Uite asa ne petrecem si noi !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614