REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Militarii englezi au dat o mână de ajutor la curățarea plajei din Constanța

Militarii englezi au dat o mână de ajutor la curățarea plajei din Constanța

Replica API 14 iunie 2018 | 00:00 195

Personalul Forțelor Aeriene Regale al Regatului Marii Britanii, dislocat în prezent în România, a dat o mână de ajutor pe plaja locală din Constanța, participând la curățarea unei plaje, ca parte a unui grup de acțiune de mediu condus de japonezi în România.

Comandantul 135 Expeditionary Air Wing (EAW), Wing Commander Chris Ball, și personalul Forțelor Aeriene Regale (RAF) aflat sub comanda sa au fost invitați să se alăture grupului de voluntari de acțiune publică de către primarul orașului Constanța, Decebal Făgădău.

Personalul militar al Forțelor Aeriene Române (FAR), cu sediul la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu (MK), inclusiv Comandantul unității din MK, Colonelul Eduard Dodu, s-a alăturat, de asemenea, activității de curățenie cu comunitatea locală. În urma evenimentului Wing Commander Ball a spus:

"A fost minunat să avem această oportunitate să întâlnim și să sprijinim comunitatea locală. Acest tip de angajament este important pentru misiunea noastră de Poliție Aeriană NATO pe timp de pace, o misiune de natură defensivă, și a fost foarte plăcut să fiu primit atât de călduros de toți cei cu care am lucrat la acest eveniment".

Afacerea japoneză, Institutul KAIZEN, colaborează cu Primăria Municipiului Constanța din România pentru a promova curățenia mediului în societatea românească și metodele de învățare pentru îmbunătățirea relațiilor sociale la nivel de oraș. Aceasta implică ecologizarea spațiilor publice din România în stil japonez, în conformitate cu filosofia Kaizen.

Pentru al 8-lea an consecutiv, Institutul Kaizen România și Asociația KAIZEN Manager Club, alături de Asociația Clean-Up Japonia, organizează acțiunile „5S Public”, în cadrul Programului „Educație KAIZEN™ pentru România”, iar în acest an, pentru prima dată, o astfel de acțiune avut loc și în Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Avem sute daca nu mii de asistati social in oras . Bai, nea primaru', de ce stai mana intinsa la altii,scoate putorile la lucru. Nu mai zic de Polaris care ia bani de pomana.
2
0
exact, un militar originar din Anglia, un negru! Gena de englez adevarat! bravo lumeee
0
0
nu-i mai pupati in fund ,,ca sunt mai puturosi si nespalati de cat Rumani.
1
0
nu kaizen ci cai verzi pe plaje,make astia de la apl armane ce fac stau numai la mana intinsa,sa instaleze umbrelute si plastice si sa ia bani,atat au in atributii,a mai vin si dupa spaga in timpul sezonului
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102