REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Militarul român rănit toamna trecută în Afganistan, şi-a vizitat colegii VIDEO

Militarul român rănit toamna trecută în Afganistan, şi-a vizitat colegii VIDEO

Replica API 3 martie 2018 | 01:19 344

Decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Decorat de preşedintele Klaus Iohannis

Caporal Ionel Toma

Caporalul Toma Ionel, militarul rănit în incidentul din 15 septembrie 2017 în teatrul de operații Afganistan, a revenit pentru o săptămână printre colegii săi în Baza Aeriană Kandahar. Pe perioada vizitei sale în Afganistan, caporalul Toma Ionel s-a întâlnit cu camarazii săi, cu comandantul Combined Task Force Devil Strike Carpathians’ Eagles, locotenent-colonel Joseph Geary, și cu personalul spitalului Roll 3 din Baza Aeriană Kandahar.

În semn de recunoștință și apreciere a profesionalismului și spiritului de sacrificiu dovedite în executarea unei misiuni în teatrul de operații Afganistan, în timpul căreia a fost rănit, președintele Klaus Iohannis a conferit caporalului Ionel Toma, medalia Națională „Serviciul Credincios„ clasa a-llla cu însemn de război pentru militari.

În data de 15 septembrie 2017, trei militari din Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței din Focșani au fost răniți în timpul unei misiuni în zona de responsabilitate. Caporalul Mădălin Stoica a decedat, iar caporalul Ionel Toma și caporalul Ionel Buzea au fost răniți. Militarii se aflau într-un convoi de patru autovehicule MRAP, când un autovehicul capcană a intrat în blindatul lor.

D.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da , nici eu nu sunt de acord cu participarea trupelor romane in teatrele de operatiuni ale americanilor ! In ceea ce priveste comentariul celui de sub mine as vrea sa-i spun ca poate ca esti singurul tampit al acestei natii!
0
1
Militarul asta a plecat numai si numai pentru bani, si cum pateste ceva trebuie sa-i platesc eu despagubiri??? Klaus sa-i plateasca salariul de handicapat moral acestui militar. 50 de bani plus alte mii de 50 de bani sunt oprite fiecarui contribuabil prin taxe, pentru a plati despagubiri acestor netrebnici. Cand soliciti bani pentru ca esti erou -de ce nu primim toti despagubiri ca suntem raniti de cainii maidanezi? - inseamna ca esti un netrebnic si trebuie sa fii hulit.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218