REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Ministerul de Interne face angajări pe litoralul românesc

Ministerul de Interne face angajări pe litoralul românesc

Replica API 26 februarie 2016 | 00:00 215

Direcţia Generală de Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) scoate la concurs 11 posturi pe perioadă nedeterminată prin recrutare din sursă externă. Locurile vacante sunt în cele trei unităţi de pe care M.A.I. le deține pe litoral și anume în stațiunile Mamaia, Saturn şi Neptun. Posturile disponibile sunt în mare pentru cei cu studii gimnaziale sau medii, dar sunt și câteva posturi pentru persoanele cu studii superioare.

La Centrul de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă "Meridian" Mamaia sunt disponibile 1 post de inspector de specialitate gradul III, care necesită studii superioare, 1 post magaziner, 1 post de muncitor calificat (ospătar) și 2 posturi de paznic. Pentru Centrul de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă "Diana" Saturn sunt disponibile 1 post inspector de specialitate gradul III, care necesită studii superioare și 2 posturi de paznic. La Baza de pregătire și refacere/recuperare a capacității de muncă "Piersicul" de la Neptun sunt vacante 2 posturi de paznic și 1 post de îngrijitor. Pentru ocuparea acestor posturi candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții în funcție de postul unde aleg să candideze. Astfel, pentru posturile de inspector de specialitate, candidaților li se cer să aibă studii superioare de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă, ori studii universitare de licență în domeniul fundamental "științe inginerești" sau "științe sociale" ramura științe juridice sau științe economice și să aibă cunoștințe de operare în Microsoft Office Word și Excel. Pentru posturile de magazine se cer studii liceale, cu diplomă de bacalaureat, cel puțin 1 an vechime în muncă și 6 luni vechime în specialitate și vârsta de cel puțin 21 ani. Posturile de paznic și ospătar cer doar studii gimnaziale și atestat/calificare profesională în domeniu, iar postul de îngijitor poate fi ocupat de persoanele care au minimum studii gimnaziale. Cei care doresc să ocupe aceste funcții își vor depune dosarele la oricare dintre centrele de mai sus până la data de 7 martie. Pentru aceste joburi candidaţii vor trece prin selecţia de dosare, proba practică şi interviul, rezultatele finale fiind date pe 29 martie 2016. Totodată, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii printre care: să fie apţi medical şi psihologic (care se constată de către structurile de specialitate ale M.A.I.), nu au condamnări definitive, au vârsta minimă reglementată de lege etc.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218