REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ministerul Educației anunță DEZASTRUL NAȚIONAL - A fost haos la simularea de la Evaluarea Națională

Ministerul Educației anunță DEZASTRUL NAȚIONAL - A fost haos la simularea de la Evaluarea Națională

Replica API 23 martie 2019 | 09:51 243

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a vorbit la Digi24 despre rezultatele simulărilor în vederea pregătirii evaluării naţionale de clasa a VIII, afirmând că simularea, la care au participat elevi de clasa a VII-a şi a VIII, a a avut rezultate nemulţumitoare. Au promovat doar 52% dintre elevii care au susţinut simularea, conform News.ro.

„Nu aş putea să spun că sunt mulţumitoare rezultatele, dacă acestea ar fi fost rezultatele la clasa a VIII, au promovat 52%. Mi se pare că e nemulţumitor, au promovat adică au luat note mai mari de 5. Rezultatele de la evaluarea de la a opta au fost teribil de nemulţumitoare, e un semnal de alarmă”, a spus Ecaterina Andronescu l Digi24.

În ceea ce priveşte rezultatele de la clasa a VII-a, 60% dintre cei are au luat peste 5, au luat, de fapt, între 5 şi 7.

„ Acesta e al doilea motiv de nemulţumire, sunt note mici”, a spus Andronescu.

Ministrul a adăugat că au primit nota 10 doar 11 copii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai asa, Abramburico, sa vezi rezultatele de la simularea bacalaureatului! Inca n-ai vazut nimic...
3
0
Dezamagiti de dvs, doamna Andronescu! Ati fost de vanzare!
2
1
Stau acasa si ma hut, Mai multe procente-aduc !
2
3
Iesi fa hoasco la pensie si lasa-ne.O biata asistenta are 1000 euro.salariu cu2ani postliceala,prost sa fii sa fii profesor pe 2500 lei sa vina toate toapele,nespalatele parvenite ca de ce i-ai pus 4 loazei.Numai pensionarii si femeile care au barbati cu multi bani mai stau in invatamant,care se plictisesc acasa,un om normal nu sta in batjocura aia de salariu si in conditiile alea de cersit de la parinti bani de fondul nu stiu care.Programa aia e neconforma cu realitatea septuagenaro,le impui bietilor copii sa invete aberatii care nu le tb in viata.Tot ebine ca mai gasesti prostanaci sa predea
7
4
Asta e nu inveti fumand si stand pe Instagram si la mall. Asta e viitorul, traitul pe Instagram.
9
0
Te miri degeaba , tot ce ar trebui sa functioneze bine e distrus de tine si ceilalti ca tine. Daca nu stiati, scoala nu se mai face de mult timp in tara asta, pentru ca ati promovat incultura si cunoasterea limitata, prin infiintarea a mii de facultati private, pe bani. In scoli, profesorii vin doar de prezenta si asteapta ziua de salariu, nu mai faca nimic pt elevi. Totul se reduce la MEDITATII...BANI.....INFIFERENTA. Ia sa interziceti meditatiile prin lege sisa sa determinati pe profesori sa si faca treaba, sa vedeti voi ce elevi buni vor da invatamantul romanesc
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218