REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ministerul Finanțelor vine cu SUPER VEȘTI - 5.000 de noi locuri de muncă în România

Ministerul Finanțelor vine cu SUPER VEȘTI - 5.000 de noi locuri de muncă în România

Replica API 24 septembrie 2018 | 01:21 431

Ministerul Finanţelor a anunţat, duminică, că au fost depuse 32 de cereri pentru investiţii, în baza schemei de ajutor de stat, în valoare totală de 3,8 miliarde lei, care ar urma să creeze 5.242 de locuri de muncă, scrie News.ro.

"Ministerul Finanţelor Publice finanţează marile investiţii din sectoarele de activitate de vârf şi dezvoltarea regională, astfel că din 10 septembrie acceptă cereri pentru ajutor de stat în limita a 614 milioane de lei, buget alocat pentru 2018”, se arată în comunicat.

Pentru cele 32 de cereri pentru investiţii, ajutorul de stat solicitat se ridică la suma totală de 1,38 miliarde de lei. 18 dintre proiectele analizate au capital românesc, iar 14 au capital străin, potrivit ministerului.

"Solicitările au fost făcute în baza schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 807/2014, care susţine investiţiile de mare anvergură, favorizează extinderea activităţilor economice în regiunile defavorizate şi stimulează investiţiile în tehnologii avansate care conduc la crearea de locuri de muncă”, se arată în comunicat.

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, speră că 2019 va fi un al investiţiilor care vor crea locuri de muncă.

"Sperăm ca în curând efectele să se regăsească în economia reală, iar 2019 să fie un an al investiţiilor care să creeze cât mai multe locuri de muncă. Aşa cum am spus în mai multe rânduri îmi doresc ca românii din străinătate să aibă motive reale pentru a se întoarce acasă", a spus ministrul, în cadrul comunicatului.

Potrivit procedurii stabilite, experţii din cadrul ministerului verifică documentele depuse, iar dacă există neconcordanţe vor fi cerute clarificări legate de informaţiile din documentele prezentate. Firmele au la dispoziţie 15 zile lucrătoare pentru a răspunde.

”În cazul în care, în urma evaluării cererilor de acord pentru finanţare se emit scrisori de respingere şi rămân disponibile credite de angajament şi bugetare, vor intra în analiză solicitările rămase în aşteptare. Precizăm că cererile se analizează în ordinea înregistrării acestora la registratura generală a MFP”, se arată în comunicat.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care se hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata salarii uriase, vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
0
0
daca ma-ta mai era buna de futut era si ea amanta cuiva si prindea un post.....asa face sex cu tine , familie de descreierati muisti .....dar rezistenti !
0
2
Cu tot respectul,5000 de locuri de munca au fast spulberate in Mangalia fara ca nici o televiziune sau alte chestii din media sa arate dezastrul si oribilitatile produse de niste slugoi autohtoni in primul rand si de coreeni apoi.La nivel national,5000 de locuri de munca e fix nimic. Asa pot anunta ca zece mii de romani sunt fericiti zilnic,si ce? Cate sute de mii mor in chinuri reale,din diverse lipsuri din caue nu ale lor? Da,gasesc un om satul si bogat,il dau la TV si zic, ''asta-i Romania'' Ei bine,nu!5000 la o tara e nici macar flocul din fata pulii.
3
0
daca aceste posturi sunt vacante si corect platite , normal a fi sa acceada amantele , amantii, plozii vostri- sau ei sunt intretinuti din furtul masiv de voi?
4
1
daca ii strangi pe cei care nu vor sa munceasca si le aplici Solutia finalA se rezolva problema
4
0
Siktir loaza!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920