REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu

Replica API 2 august 2019 | 23:52 222

Ministerul Justiției a confirmat că ADN-ul din cenușă este al Alexandrei Măceșanu, a spus Alexandru Cumpănașu, vineri seara.

”Ministrul Justiției i-a confirmat familiei că testele sunt ale ei. ADN-ul din cenușă, din oase, corespunde cu ADN-ul părinților.”, a spus Alexandru Cumpănașu la Antena 3, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Raportul de identificare ADN al victimei trebuie sa contina tipul de proba biologica, cantitatea de ADN extrasa, metoda de identificare -low copy PCR, PCR normal etc, numarul de loci STR examinati-minim trebuie sa fie 13, alte profile ADN identificate, surse de contaminare si surse de eroare precum si probabilitatea exacta, calculata ca aceasta proba biologica sa apartina Alexandrei. Acest raport trebuie sa fie facut public in mod transparent. Fara aceste detalii si data fiind lipsa crasa de profesionalism a autoritatilor, nici un alt fel de demers de raportare a decesului nu este credibil.
0
0
suspect acest ADN ..in momentul cand CUMPANASU ameninta ca va iesi pe postul tv sa marturiseasca magariile systemului ,imediat sa gasit ADN ul Alexandrei.
0
0
Mai bolnavilor de politica aici este vorba de crima cu premeditare a unui monstru probabil apartinand unei retele de crima organizata.
1
0
Mai lasati comentariile si mergeti la munca, putorilor, ca iar vine.seara si urla foamea-n voi. Si ce faceti voi cand va e foame ?... Intrati pe net si comentati iar. Dati in ulcer si icter mecanic. Ocupati-va timpul prin munca, educati-va copiii ca se fut in cur de la.14 ani.
3
0
Sa fim putin atenti la nuanta. Nu e o declaratie oficiala. E declaratia parintilor. Deci eu cred ca in cursul acestui sfarsit de saptamana lucrurile se vor clarifica. Cred ca se va ajunge la complici. Perchezitii la alte adrese si doamne ajuta gasirea fetelor. Judiciaristii isi fac treaba. Succes adevaratilor politisti in civil. Stim ca sunteti obositi dar mai este putin si suspectul va ceda.
9
0
Asta a facut psd a mancat bani din tehnologie de 112 jos psd
8
6
Daca ai sti , ca te asteapta un glont in cap pentru : Viol urmat de omor , crima , talharie urmata de moartea victimei ......ai gandi mult inainte , de a savarsi ceva .
9
2
Pentru capetele seci care au votat PSD timp de 30 de ani: asta votati, asta aveti. Coruptii din PSD si ALDE au distrus statul. Dementul ala nu mai ucidea daca Politia isi facea treaba, profesionisti ce sunteti voi politistii fara coloana vertebrala si fara creiere, doar la spaga va e mintea.....
14
12
Ce idioti sunt astia de mai jos! Ce are politica cu mintea bolnava a acestui criminal? Mai bine haideti sa fim mai civilizati si sa ne respectam mai mult ptr ca nu suntem salbatici. In privinta criminalului, chiar si pedeapsa cu moartea este o sanctiune juridica prea blanda!
14
3
incepand cu criminalul tudorel, detinutul draknea si bucataresele dan si viorica executati in piata
16
16
Poporul a vrut PSD, il are!
12
21
Sa fie mitraliat acest ccriminal?.
23
1
Dumnezeu sa o ierte!trist foarte trist.urla revolta in oameni
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614