REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Ministerul Justiţiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA

Ministerul Justiţiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea DNA

Replica API 24 februarie 2018 | 23:36 381

VEZI DOCUMENTUL AICI!

Cu o întârziere de 21 de ore, Ministerul Justiţiei a publicat, vineri după-amiază, Raportul privind activitatea managerială de la Direcţia Naţională Anticorupţie, în urma căruia Tudorel Toader a cerut demiterea procurorului şef DNA, Laura Codruţa Kovesi. Vineri, după ora 15.00, pe site-ul Ministerului Justiţiei a apărut precizarea că din cauza numărului mare de accesări site-ul este temporar nefuncţional. De asemenea, a fost postat un link unde poate fi descărcat Raportul privind activitatea managerială la DNA prezentat joi seară de ministrul Justiţiei. Raportul prezentat de Tudorel Toader are 36 de pagini şi conţine 20 de puncte care prezintă 20 de „categorii de acte şi fapte“ din perioada februarie 2017 - februarie 2018, pe care ministrul Justiţiei i le impută şefei DNA, potrivit adevarul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CAND VAD CAT DE PROSTI SUNTETI HASTAGISTILOR REZIST IMI DAU SEAMA CA VA MERITATI SOARTA SI VA DOERESC SA AVETI PARTE DE PRECHIZITORII BINE FACUTE DE PROCURORI ASTIA PE CARE II APARATI MULT SUCCES
1
0
Facem pariu pe ce vreti voi ca la o dictare de clasa a patra,analfabetul pesedeu ia nota doi. Ca atata pot animalele comuniste.
2
4
Eu nu pot sa o destitui pe Kodruzda ptr ca am praduit copii si am manglit case ptr ca am dosare grele.Eu sunt mai penal decat Dragnea.Eu strig ...hotul care de fapt eu sunt hotul adica penalul nomber one din Romania.
5
2
Nu a existat nici un raport,a fost facut ulterior si de aceea au intarziat postarea lui.In schimb ,sluga Tudorel a venit cu niste fituici date de penali Voiculescu ,Dragnea si Tariceanu cu acele tampenii si cu ordinul exact de a cere revocarea.S-o credeti voi ,mafiotilor,funia se apropie de par si ...gata!
3
5
Voi cum intelegeti ce a spus Dragnea: asteptam sa nu se faca de ras? Eu inteleg ca il au la mana cu ceva. Sa nu se faca de ras, adica sa nu ajungem sa dam publicitatii ce stim despre tine.
4
6
Ai ssnge in instalatie si esti vertical ...Nu iti dai jos pantaloni in fata numanui ptr ca nu ai dosare precum Iohannis...Iohannis tremura ca are case ciordite prin fraude.Sa se duca amandoi acasa.Trebuie sa raspunda dna Laura impreuna cu ...trupa de elita de la Ploiesti.
6
7
Bai lache vrei sa o lase sa fie furata de unii ca time??
3
3
cand o sa vad in instanta cetatean american trimis de dna in cazul microsoft si bechtel inseamna ca codruta este serioasa ,dar atat cat profita de naivitatea cetateanului modest sarac roman ,care se bucura ca-i legati pe patronii romani ,sa moara si capra vecinului ,sau este o vorba la romani cum naiba sa ajuns ca doar era un sarac ,si acum face figuri mai bine un austriac sa ne fure padurile decat un makedon ca becali ,asta este rautate nemteasca mai bine sa-i ucida neamtu-l prin vaccinuri ca asta se doreste ,codrta sa mai dat si de gol cum se poate falsifica probele la telefon prin soft
6
3
Tataie ti e frica ati inceput sa tremurati pe la PSD
7
6
Eu nu pot sa o destitui pe Kodruzda ptr ca am praduit copii si am manglit case ptr ca am dosare grele.Eu sunt mai penal decat Dragnea.Eu strig ...hotul care de fapt eu sunt hotul adica penalul nomber one din Romania.
8
11
cu ce dezvolta? Mai scapandu- ne de niste penali, corupti care au furat tara asta de milioane de euro . Uite contribuie la dezvoltarea ei.
6
9
bai inginere cu ce crezi ca dezvolta vaca asta de kovesi tara boule?
8
11
Sa imi bag pula in mama lui Ion
9
4
Domnul ministru Tudorel Toader , sa faca bine si sa se duca la mama dracului . Sa nu mai apere infractori si sa lase tara asta sa se dezvolte ca in loc sa ne dezvoltam , mai rau am dat inapoi . Au ajuns state care erau cu mult in urma noastra sa ne depaseasca din toate punctele de vedere . Ducetiva la mama dracului PSD-istilor si lasati tara asta in pace .
12
7
Bravo lui,un om care arata ca are discernamant,e profesionist si are curaj.Cineva trebuia sa puna frana abuzurilor kodrutei.
8
18

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369