REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Miniştrii Anisie şi Stroe au discutat despre organizarea viitoarelor competiţii sportive şcolare

Miniştrii Anisie şi Stroe au discutat despre organizarea viitoarelor competiţii sportive şcolare

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 1115

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, şi cel al Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, au discutat despre sportul şcolar şi organizarea viitoarelor competiţii, la care îşi doresc să participe cât mai mulţi copii.

Sursa foto: Monica Cristina Anisie / Facebook

"Am reluat discuţiile cu domnul Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, privind sportul şcolar, organizarea viitoarelor competiţii sportive şcolare, efortul fiind, de data aceasta, unul comun! Pentru anul şcolar următor ne dorim ca împreună să mărim numărul de copii participanţi la competiţii de o mai mare anvergură, să motivăm mai mult elevii şi profesorii să participe la aceste activităţi", a scris Anisie, joi pe Facebook, scrie Agerpres.

Potrivit ministrului Educaţiei, practicarea unui sport presupune dezvoltarea şi învăţarea unor abilităţi şi valori esenţiale precum încredere, responsabilitate, cooperare, comunicare, prietenie.

"Elevii au nevoie de sport atât individual, cât şi de echipă, căci acesta îi pregăteşte pe copii pentru provocările vieţii de adult şi îi ajută să înveţe cele mai bune modalităţi pentru a reuşi în viaţă. Practicarea unui sport presupune dezvoltarea şi învăţarea unor abilităţi şi valori esenţiale: încredere, responsabilitate, cooperare, comunicare, prietenie. Mulţumim preşedintelui FRF, domnului Răzvan Burleanu, pentru susţinere. Împreună pentru sport suntem mai puternici", a completat Anisie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Antiromanii in echipa,Anisie mana lui Soros cu angenda sexuala in clasa 0,apoi il avem pe ministrul in chiloti probabil amantul lui Sigfried Muresan si nu in ultimul rand Burleanu cel Idiot care nu a auzit de Hagi!Anisie a dat o afara pe fiisa din Parlament?ca e platita de acolo?dar sotul?sotul tot cu DPI STS?MUIE SECURISTII TRADATORI DE NEAM SI TARA!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614