REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministru PSD îl pune la zid pe Tudorel Toader

Ministru PSD îl pune la zid pe Tudorel Toader

Replica API 21 februarie 2019 | 00:00 237

Ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu (PSD), i-a reproșat joi, ministrului Justiției, Tudorel Toader, la Antena 3, că prin ordonanțele de urgență date „cu picătura” se provoacă mai multă confuzie în loc să se clarifice problema.

„Reproșul este că avem îndreptări cu picătura, care nu fac decât să creeze confuzie. Clar aveam nevoie de claritate. Dacă dăm o ordonanță, să o dăm cap-coadă. Preferam să mai avem 30 de pagini cu restul problemelor”, a declarat ministrul social-democrat la Antena 3.

Petrescu a adăugat, despre ordonanțele de urgență pe justiție: „Daca le dăm, să le dam pe toate, e spre benificiul tuturor. Și pentru Europa e bine, si pentru noi e bine”.

Opinia ministrului vine după ce Guvernul a adoptat, marți, o ordonanță de urgență care modifică legile justiției.

De asemenea, PSD a votat în CEX, anul trecut, punerea în acord a Codurilor Penale cu deciziile CCR. Până acum, ministrul Justiției nu a venit cu proiectul de OUG în acest sens.

Social-democrații așteaptă și o ordonanță de urgență care să dea posibilitatea persoanelor judecate de completuri nelegal constituite să facă recurs în anulare.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudorele tata, pacat de parintii ce te-au tinut in scoli... Au cheltuit banii degeaba cu tine. Nu vezi ca rade lumea de tine? Ai ajuns bataia de joc pentru o tara intreaga ba si europa . Poti sa stai si in cap acum tot asa vei ramane in istorie. Un tantalau inhaitat cu tot felul de hoti.
0
0
Si ce conteaza ce a zis un ministru psd la postul lor tv. Cine spune ceva contra lui Tudorel spune contra lui Dragnea asta e f
1
1
E cea mai tare replica pe care am citit-o in ultima vreme!
1
0
am 26 de ani ce plm
0
1
Pentru limba romana apasa tasta 1.
9
0
fostul purtator de cuvant al lui Kovesi,ceva neam cu pontanacu avea si mitraliera la el?L-a legat la ochi?Vai mama noastra cu asa ziaristi!
3
2
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara noi tineri santem viitoru tari
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102