REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Ministrul Apărării: Federaţiei Rusă are "acţiuni de provocare" în Marea Neagră

Ministrul Apărării: Federaţiei Rusă are "acţiuni de provocare" în Marea Neagră

Replica API 17 septembrie 2018 | 00:52 414

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a reluat, duminică, acuzaţiile la adresa Federaţiei Ruse conform cărora are "acţiuni de provocare" în Marea Neagră, prin manevrele militare desfăşurate, adăugând că este "modalitatea Federaţiei Ruse de a arăta că reprezintă o forţă şi că poate reprezenta oricând o ameninţare".

Prezent la un eveniment comemorativ desfăşurat la Arad, ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a fost întrebat de jurnalişti despre avioanele ruseşti care se apropie tot mai des de spaţiul aerian românesc de la Marea Neagră.

Fifor a acuzat, la fel ca în alte ocazii, că este vorba de "acţiuni de provocare ale Federaţiei Ruse".

"Vedem că şi zilele acestea s-a desfăşurat un exerciţiu militar uriaş, este modalitatea Federaţiei Ruse de a arăta că reprezintă o forţă şi că poate reprezenta oricând o ameninţare. Noi spunem că, de la ocuprea ilegală a peninsulei Crimeea, Federaţia Rusă practic se învecinează cu noi, dar lucrul acesta, desigur, nu ne ridică o problemă. Noi, ca ţară membră NATO, împreună cu Polonia, asigurăm practic un echilibru pe flancul estic al Alianţei".

Întrebat dacă se impun măsuri suplimentare pentru apărarea spaţiului aerian, ministrul a spus că "nu este cazul de aşa ceva", transmite News.ro.

Fifor a participat, la Arad, la manifestări prilejuite de comemorarea a 74 ani de la luptele duse de către Detaşamentul Păuliş pentru apărarea defileului Mureşului.

romaniatv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara arde, este decimata de pesta porcina care a nenorocit milioane de romani si, la psd-eii guvernului marioneta dracnea, condus de matrosca docila, veorica dancila, le arde de bascalie si de toate prostiile din lume!
1
0
razboiul ala. stim toti ca economia a ajuns din 2007 in colaps. a fost resuscitata prin tiparire de moneda, dar nici asta nu poate tine la nesfarsit. ati facut din lumea asta un cacat fara perspective. sa se termine mai repede!
3
2
VOR SPONSORIZARI 2 LA SUTA DIN PIB...IAR RESTUL MUIE CU LAMAIE.DE CE ROMANASII MERG IN SUA CU AVIZ SI NU CU PASAPORT ?.
5
1
Poate nu stiati dar acest Fifor este de formatie muzeograf!!!!!!!!....ajuns ministru al Apararii!!!!!
8
0
TACETI DRAKU ,,,VISATI NUMAI RUSI.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218