REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Apărării îi jignește pe militari: Gabriel Leș, atent la telefon în timp i se prezinta onorul

Ministrul Apărării îi jignește pe militari: Gabriel Leș, atent la telefon în timp i se prezinta onorul

Replica API 4 martie 2019 | 00:00 203

În timp ce militarii din batalionul Soimii Carpaților, care s-au intors recent din Afganistan, ii prezentau onorul , ministrul Apărării se uita la telefon, potrivit unor imagini aparute in publicatia Bistriteanul.ro.

"Ne-au venit Șoimii acasă și ne-a venit și ministrul Apărării să-i salute. Doar că, neavând nici măcar armata făcută, ministrul Gabriel Leș nu poate înțelege și aprecia protocolul, onorul și importanța acestuia în rândul militarilor. Dacă ar fi știut, sigur n-ar fi stat cu ochii în telefon, că nu ne-a declarat nimeni război în timp ce Șoimii Carpaților și Batalionul din care fac parte îi dădeau onorul. Urmăriți fotografiile de mai jos și comparați atitudinea ministrului de azi al Apărării și dezinteresul manifestat cu atitudinea și respectul militarilor de carieră din jurul și din fața sa. Chiar și oficialii bistrițeni au respectat cuminți solemnitatea momentului și chiar au trăit-o, semn că Șoimii sunt importanți și respectați acasă", scriu jurnaliștii.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, X ministru, Ceausescu statea neclintit cand i se dadea onorul.Era clar ca era patriot si asta nu i-a contestat-o nimeni.
2
0
asta, nespalatu asta, are moaca de ministru?, habarn nu are de ce a fost plantat- am inteles, sper ca si el- i s-a impus pozitia ghiocelului
3
0
Jigodiile de psedisti nu mai respecta nimic in tara asta,pentru ca pot
4
0
Toti pesedeii sa footem la ma-ta!
2
6
Asa guvernanti asa autoritati locale ... capatuiala este singura lor grija !
6
1
Ministri sunt pusi politic si nu au nimic in comun cu onoarea militara,cu respectul pentru efortul depus zi de zi in instructia militara,in pregatirea armatei.Politicienii provin in primul rand din suma de tupeisti,nu din oamenii dedicati patriei. Sa ai pretentii de la ei,inseamna ca si tu ai fi unul din cei ce au votat cu capul,nu cu curul si cu gandul la manele,mici si bere.Alesii nostril sun oglinda populatiei votante. Asta ne place sa ne reprezinte,asta votam ,degeaba vaiete si injuraturi dupa aia. Mahmureala dupa betie. Cine te pune sa te imbeti? Cine ne pune sa alegem ca dobitocii?
8
1
Sa-mi lingi cacatul unule ! L-a sunat pe animal prietenul tau hotul dragnea futu-va-n gat pe toti trei. Muie les si unu cu cacat, muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
6
4
Scoaterea stagiului militara fost o prostie!vedeti citi imbecili fac umbra pamintului degeaba?faceti diferente intre unul cu armata facuta si unul fara!o sa gasiti multe diferente!stagiul militar trebuia redus la 1 an nu scos!
12
0
Un alt exemplu al "respectului" pe care acesti guvernanti impostori il au pentru armata romana. Aceasta rusine de ministru trebuie demis urgent si trimis sa faca armata !!!
19
1
sigur l-a sunat Iohannis sa-i spuna ca a aprobat bugetul si ca semnat numirea sefului SMG !Bugetul odata aprobat are si ministru apararii bani sa-si cumpere un handsfree ! Ma intreb cum ar fi invers ,in timpul onorului sodatii sa -si verifice telefoanele in semn de respect pentru ministru !
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614