REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ministrul Apărării Naționale, în vizită de lucru la Constanța

Ministrul Apărării Naționale, în vizită de lucru la Constanța

Replica API 4 aprilie 2020 | 18:38 2246

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naționale, a făcut astăzi o vizită de lucru, la Constanța, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor la Sistemul Medical Modular de Izolare şi Tratament din Constanţa (spitalul militar mobil), amplasat pe stadionul Portul.

"Instalarea facilității se desfășoară conform planificării, urmând să fie finalizată partea administrativ-logistică şi apoi, în scurt timp, să fie finalizat și procesul de operaţionalizare medicală. Vreau să mulțumesc întregului personal angrenat în realizarea acestei facilități medicale. Este în continuare nevoie de efort susținut si de implicare.

Personalul medical al MApN face toate eforturile pentru a sprijini medicii și personalul auxiliar din Constanța, pentru sprijinirea spitalelor din Dobrogea în cazul unui număr mare de infectați cu noul tip de coronavirus", a precizat ministrul Apărării Naționale.

Din cele 155 de paturi ale facilității medicale, Sectia de tratament pentru pacienți infectați cu COVID-19, cu forme moderate, va avea la dispoziție 55 paturi, din care șase vor fi dotate cu aparatură de terapie intensivă, pentru cazuri grave si modul de triaj și de izolare va avea amplasate peste 100 de paturi, cu logistica medicală specifică pentru tratarea pacienților infectați cu COVID-19, care vor fi plasați în carantină, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar pavilionul expozitional nu era bun ca spital , de ce trebuie in cort ? La italieni asa au facut .
7
1
Pana se termina formalitatile de punere in folosinta,se duce si virusul.
1
1
Intre 2 rele, mai bine traiam cu Ciuma Rosie decat cu LuCOVID al 19-lea cel galben la fata. Ciuma tot mai avea tratament dar astia-s absolut mortali si la propriu si la figurat, fara leac. Vai de capul nostru cu asa conducatori pe cap...
11
3
da armata da piept cu fratii ei,covitii a iesit in intampinare cu tancuri si puscoace,si alea de lemn asa cum are spitalul din baloane,si inca personalul gomflabilei sa cazat in spitalul cf pe cand prezumtivii infecti vor dormi in corturi,ca si asa e cam rece
2
0
VIZITA DE LUCRU ! UAUUU... URMASII DEMNI AI LUI CEAUSESCU... P.C.R. CHIAR SI DUPA 30 DE ANI ! SI PESTE INCA O SUTA DE ANI VOM FI LA FEL PENTRU CA SUPORTAM ORICE, ORIUNDE SI ORICAND. NE MERITAM SOARTA !!!
8
1
In sibiu nu le trebuie spitale de campanie, toto locuitorii Sibiului incap la judetean, militar, cfr si polisano.
3
0
In constanta exista upu si spital militar deschis tuturor? Dar in care medicii aleg pe cine trateaza si pe cine nu? Stiati ca este upu si acolo si ca puteti merge, ca sa nu va inghesuiti la judetean? Dar dupa ora 15, in ,,dorinta de a munci", inchid laboratorul si cheama asistenta de acasa doar pt pile? Iar noaptea dorm de rup?Stiti ca acesti medici militari nu au auzit niciodata un glont? Ca au pensii speciale de militar de la 45-50 ani? Dar ei sunt vazuti azi ca marii salvatori! Ca asa vrea pnl si presa.Li se cunoaste,, comptetenta'' la baut, remy si stat, cum se face in toataarmata noastra!
9
6
Ciuca doneaza ma salariu sau pensia !! Ce poti sa faci cu amandoua??nu ai timp acum sa cheltui atatia bani!!!
6
1
CATE SPITALE DE ACEST GEN SUNT IN SIBIU ?????????????????????
5
1
Actionati lasati dracu vizitele
9
1
Sa refaceti stadionul asta , asa cum trebuie boschetarilor , ca de ani de zile nu va interesat baza asta sportiva, dar acum este buna pentru romani. CNAPMC...daca nu va implicati la aceasta echipa de fotbal veche de 100 ani, dupa toata nebunia asta, sa de-a dzeu cancerul si coronavirusul sa va manance pe voi si familiile voastre, daca nu refaceti totul modern. Solicitati FRF, sa va dea suprafata sintetica noua, si faceti ca la cumpana, daca nu sunteti in stare sa refaceti gazonul natural,,,ptr ca necesita timp..FRF are suprafete sintetice noi, si poate sa dea pentru fiecare judet in parte
6
6
pt cel de sub mine. cretin dobitoc si oaie din turma esti tu. armata e la datorie de parca ar fi razboi. mai citeste si tu istoria idiotule sa vezi ce rase de curve e tara roamaneaca si cu ne am dat de partea celui care castiga.acum cica din nou la datorie..mars ma latraule cu datoria ta. de parca e razboi.. ti a ingradit drepturile un handicapat functional care nici macar sa citeasca nu stie.esti o vaca proasta inchisa intr o cutie de lemn.asa ca valea jegule.sa vedem ce o sa zici cand o sa iasa oamenii afara ca nu mai au ce manca lepra ordinara
9
10
Armata e din nou la datorie. Ca de fiecare data la greu.Mai sant si cretini , drogati, betivi, smenari care se balbaie p-aici, unul e ala cu Dumnezeu cel autoputernic.
6
12
Aveti grija la aerul conditionat in laboratorul de microbiologie! Se poate raspandi virusul prin fluxul de aer !
10
1
LA SPITALUL MILITAR COMANDANTUL TRANA LE CERE CADRELOR MEDICALE SA DEA CATE 100 LEI PENTRU ECHIPAMENTE. ESTE NORMAL D-NULE MINISTRU INTR-O TARA DIN U.E.?
12
7
la ce bun cele peste 130milioane de euro bagati numai in catedrala? Lumea tot la spital se trateaza, degeaba va rugati voi de sanatata pe barbatii in negru, aia va iau doar banii, tot la fraierii de medici, spagarii etc ajungeti pt ca dumneZeu nu va ajuta, INCULTILOR
14
4
Si ciuca la fel ca wernerel cu masca pe bot intr-un spital fara pacienti. Curajosilor!
14
12
Rechizitionati hoteluri de 3-4 stele,biserici si faceti spitale .In loc de spitale faceati catedrala mantuirii neanului!
23
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614