REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ministrul Apărării: Nimeni nu se atinge de drepturile militarilor; cel puţin, nu pe mandatul meu

Ministrul Apărării: Nimeni nu se atinge de drepturile militarilor; cel puţin, nu pe mandatul meu

Replica API 5 noiembrie 2020 | 00:00 2126

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, subliniază că "nimeni nu se va atinge de drepturile militarilor" pe mandatul său.

Nicolae Ciucă

"Nimeni nu se atinge de drepturile militarilor. Cel puţin, nu pe mandatul meu. Armata trebuie să rămână întotdeauna în afara jocului politic. Începe campania electorală şi acest aspect este cu atât mai important. De aceea, îi rog pe toţi cei care vor intra în curând în campanie să nu amestece armata în strategiile lor", a scris Ciucă, joi seara, pe pagina sa de Facebook, scrie Agerpres.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an începe vineri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa mananci poola la tata!
3
1
Se vede ca esti tablagiu la GAZ sa-ti trag falcile in poola de pomanagiu PSD-ist gaozar.Ce obligatii NATO ai tu mah laba trista sa cureti gunoiu la animale la GAZ.Toti ordinarii APV-isti va credeti eroi ,mars la GAZ sa cureti gunoi ca de atat esti in stare.
1
4
Pentru 09:42 este o zi de exceptie sau esti prost permanent? Bai tucalarule ,ai facut armata la GAZ stergeai gainile la cur ca sa faca oua curate pentru sefi Mars mai hastag prost cu conceptiile tale de bou blajin bai limbric avortat in diaria galbena ,nu ai obligatii NATO? Crezi ca toti gata zburda sa plece in Afganistan,idiotule? Vita incaltata mercenarii se duc pe cont propriu si lupta pentru o parte sau alta. Ce naiba mama prostilor chiar este zilnic gravida?
2
3
Bai cacat obosit , cred ca sigur esti APV-ist retardat frecator de menta, am facut armata cand singura ta jucarie era puta .Umflatu asta din poza si aia care zici tu ca sunt raniti grav sunt mercenari pe solde bune sa nu imi spui tu ca au luptat pentru interesul tarii.
2
4
ce bine ca Orban inchide prostii in casa daca Replica si Facebookul nu mai permit postarile unor dobitoci gen 09:16 sau 22:51 atunci este bun si virusul asta la ceva! Bai labe triste antimilitari si antipolitisti mars la centrele de recrutare daca vreti si voi pensii speciale. BOILOR avem peste 250 militari raniti grav si peste 18 000 militari cu stres posttraumatic nu v-ar mai muri multi inainte hastagisti alogeni!
4
4
Asta isi apara putorile care freaca motanu toata ziua prin unitate, de ce sa aiba astia pensii mari cand nu au luptat in nici un razboi si nu au facut efectiv nimic.
4
2
De la statutul de general cu 4 stele,sa ajungi pres in fata la un neica nimeni....mai bine stai la pensie nea Ciuca.
3
0
Paraca ii vad cum vor taia slariile si pensiile la anul ca nu au cu ce plati.
5
1
Nu te mai infoii in pene obezule ! Se caca pe tine Klaus daca il enervezi ! Ia pe loc repaus ca si asa nu ai facut nimic pt militari ! Nu va mai faceti propaganda politica la P.N.L.! E valabil si pt Berbeceanu , politistul atomic care acum este politruc !
9
0
de avocati si notari. Si aia au casa de pensii separata. Militarii isi platesc contributiile la pensie la fel ca orice angajat. Doar ca asa cum este peste tot in lumea asta au pensii sustinute de stat intrucat printre alte restrictii nu au voie sa aiba activitati private.
6
3
Militari sunt si securistii scarbosi si militienii asiderea? Tu-i in git!
7
3
Asa ca pensiile speciale adica indemnizatiile alea care ar fi din alte fonduri decat cele pe care cetatenii le platesc cum zic ei, raman. Astea sunt sloganuri useriste cu reducerea veniturilor speciale ale diferitelor categorii de cetateni. Vrajeli.
8
3
da da 21 51 iai supto la vreun militar si nu tea platit ?
2
9
nimeni nu se atinge de SVEJK-ii din armata romana
8
2
Slugile de cacat al unui guvern idem si a unui presedinte sluga europei si a u.s.a
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369