REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Apelor și Pădurilor, în inspecție pe litoral: verifică lucrările împotriva eroziunii costiere

Ministrul Apelor și Pădurilor, în inspecție pe litoral: verifică lucrările împotriva eroziunii costiere

Replica API 15 iunie 2018 | 00:00 247

Ioan Deneş

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, inspectează, joi şi vineri, plajele de pe litoral şi va avea întâlniri cu autorităţile locale, se arată într-un comunicat de presă al ministerului de resort. Potrivit reprezentanților ministerului, Ioan Deneș va evalua stadiul proiectelor de investiţii destinate reducerii eroziunii costiere – Faza II, etapa 1 şi 2, care vor fi realizate prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). De asemenea, demnitarul va avea întâlniri cu autorităţile locale, cu serviciile deconcentrate şi va susţine o conferinţă de presă, vineri, 15 iunie a.c.

Pe parcursul zilei de joi, oficialul verifică modul de amenajare, întreţinere şi exploatare a plajelor din localităţile Vama Veche, 2 Mai, Mangalia, Neptun, Olimp, Costineşti, Eforie, Constanţa şi Năvodari.

„Se au în vedere următoarele aspecte: efectele eroziunii asupra ţărmului românesc cuprins între Mangalia şi Năvodari; modul în care s-au comportat lucrările de combatere a eroziunii ţărmului realizate în Faza I şi recepţionate în decembrie 2015; analiza chimică a apei Mării Negre în zona litorală”, se menţionează în comunicatul Ministerului Apelor şi Pădurilor (MAP).

Totodată, pe parcursul zilei de 15 iunie, Deneş urmează să viziteze zona Eforie Nord – Eforie Sud, iar concluziile analizei vor fi prezentate pe faleza Eforie Nord.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar ce nu faci ceva si cu miile de hectare de padure taiate? si cu plajele amenajate din fonduri europene care sunt ocupate abuziv cu sezlonguri langa firul apei si tot asa
2
0
Deplasati-va si COSTINESTI sa vedeti ca in zona de nord plaja nu exista, in schimb avem tarm degradat care pune in pericol viata turistilor.Poate va faceti timp si pentru aceasta statiune renumita COSTINESTI !
2
0
Asta face aranjamente pe la constanta in timp ce in tara e prapad dupa ploaia torentiala si cod rosu.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614