REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MINISTRUL BODE, prezent la CERNAVODĂ, la inaugurarea noului sediu al Unității Speciale 72 Jandarmi!

MINISTRUL BODE, prezent la CERNAVODĂ, la inaugurarea noului sediu al Unității Speciale 72 Jandarmi!

Replica API 27 iulie 2021 | 00:15 3792

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a venit la Cernavodă, județul Constanţa, luni, 26 iulie. Începând cu ora 11.00, acesta a fost prezent la inaugurarea noului sediu al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny” Cernavodă, unitatea Jandarmeriei Române care asigură paza Centralei Nucleare de la Cernavodă, situat pe strada Unirii nr 55-57.

Luni, 26 iulie a.c., începând cu ora 11.00, în prezența lui Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a avut loc inaugurarea noului sediu al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională „Anghel Saligny” Cernavodă, unitatea Jandarmeriei Române care asigură paza Centralei Nucleare de la Cernavodă. Printre oficialii prezenți au fost: ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, șeful DSU, Raed Arafat, Bogdan Despescu, prefectul Silviu Coșa, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, șefii ISU Dobrogea, IPJ Constanța, IJJ Constanța, Cosmin Ghiță, directorul CNE Cernavodă dar și alții.

"Sunt foarte bucuros că reuşim să materializăm buna colaborare dintre unitatea Anghel Saligny și CNE. În 2019, am extins colaborarea cu unitatea 72, colaborare pe care o avem de mai mulți ani, nu am făcut decât să aplicăm și replicăm bunele semne ale Agenției Naționale. Suntem în excelenţă cu acest indicator și nu pot decât să fiu foarte mulțumit și încântat de acest parteneriat. Colaborarea pe termen lung este o prioritate pentru noi și suntem convinși ca vom răzbi și vă mulțumesc pentru dedicare tuturor. Este o onoare sa putem contribui la noua dumneavoastră casă.", a declarat Cosmin Ghiță, directorul CNE Cernavodă.

Cosmin Ghiță, directorul CNE Cernavodă

Bode: „veți avea în mine un pilon de încredere”

„Pe platforma centralei nucleare de la Cernavodă își desfășoară activitatea unitatea 77, cu istorie veche de 35 de ani. Mă bucur ca parteneriatul dintre cele doua instituții a ajuns la un nou nivel, iar aceasta colaborare a generat un proiect de investiții, într-un sediu nou, cu dotări moderne de care se vor bucura angajații la CNE. Aceasta casă reprezintă un factor favorizant în demersurile care deservesc acest obiectiv de siguranță națională. Le mulțumesc celor care au susținut acest proiect, celor ce au finanțat acest proiect. Știu ce eforturi presupune o asemene investiție. Condițiile de muncă sunt extrem de importante pentru a face performanță.

În cazul unei centrale nucleare securitatea reprezintă prioritatea 0, prin profesionalism, efectivele de jandarmi dovedesc ca principala misiune este asigurarea pazei și protecție pentru un obiectiv de interes național. Așa cum ne spunea domnul director, proiectele de dezvoltate ale companiei vor exercita o presiune suplimentară asupra jandarmilor.

Paza și protecția sunt misiuni care necesită o muncă specializată, vă asigur că veți avea în mine un pilon de încredere. Acest parteneriat care reprezintă un angajament pentru securitatea României. Vă mulțumesc și vă felicit pentru activitatea dumneavoastră care are o importantă extrem de mare. Vă doresc putere de muncă!”, a declarat Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne.

Masca rămâne obligatorie și după 1 August!

„Transmit pe aceasta cale: vă rog să respectați măsurile de protecție! Noi suntem în etapa în care am relaxat o parte din măsuri gradual, intenționăm ca de la 1 august să venim cu o completare, o relaxare în sensul bun al cuvântului, vom lua aceste măsuri, dar angajamentul trebuie sa aibă un partener: cetățenii. Am avut controale, iar responsabilitatea este a organizatorului. Aceștia au și un program pe care trebuie să îl respecte”, a declarat Bode.

Liliana IONIŢĂ, Andreea VREJOIU, D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vand motorina furata din rezervoarele tirurilor!
3
0
cati pesti are cernavoda ???
13
0
Lipseste Dancu din poze? Ce ati facut cu el?!
4
0
Sunt cei care ne bat, ca sa stiti si voi
3
8
Multe limbi sau dat in anus contra naturii in ziua aceasta
7
2
Ce mui bizonice au
8
1
unde i !mare sef mare femeie!
7
1
in poze nu apare si sexosul Neacoita primarul ?
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218